Skoči na vsebino

P: Alu platišča 16coll

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

Ja, res je, ena luknja za vijak ti manjka.

To so originalna 16-colska aluminijasta Mazdina platišča:

IMG_20250423_181141098.jpg

Od kar imam Forda, sem postal pešec...

serviser.gif

Napisano
pred 2 minutama je g.Wankel napisal:

Kaj spet ti sanjaš? :D

Sanjam novejše diške za BTjca. Zakaj vprašaš?

Od kar imam Forda, sem postal pešec...

serviser.gif

Napisano
pred 3 minutami je Slivka napisal:

Sanjam novejše diške za BTjca. Zakaj vprašaš?

Vprašam, ker vemo, da Mazde nimajo samo enega tipa feltne, kajne :)

The ability to speak does not make you intelligent.

Napisano
pred 21 minutami je Slivka napisal:

Jaz pa sem imel take 16" na Mazdi, za katere je tu 1 viška. Kaj čemo. A združima? 😉

Napisano
pred 27 minutami je Slivka napisal:

To so originalna 16-colska aluminijasta Mazdina platišča:

IMG_20250423_181141098.jpg

Ma to ne šteje, ker imaš dimenzije platišč od Ford Rangerja. Prave avtentične Mazde imajo 5 lukenj. 😜

34910_1.png

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Zadnja sporočila

• No malce bolj realen pa si lahko. Vse kar si napisal je idealen scenarij:   - polniš na 5%, svaka čast, da si to upaš in najdeš polnico točno takrat ko jo rabiš. Verjetno tudi planiranje taiminga ne vzame nič časa in je v bistvu zelo zabavno, kot hobi. - polna moč polnjenja....sem že nekaj napisal o tem, torej rabiš prazno polnilnico, ki to omogoča in idealno temperaturo, da dobiš max moč. Dvomim, da se oba parametra pokrivata točno na tvojih 5% - dostopnost polnilnic, seveda so polnilnice zate vnaprej rezervirane, vedno prazne in delujoče.   Kot sem to že napisal, ti si klasični neralni EV navdušenec. Verjamem, da imaš največ izkušenj med formaši, ampak bi pa pričakoval vseeno več kritičnosti in realnosti pri komentiranju. Nobenega ne boš prepričal, da je vedno vse idelano.   Sam sem se v 3 dnevnem testu osebno prepričal, da je EV izkušnja na javnih polnilnicah vse prej kot idealna, zato statistično ni mogoče da si imel ti v vseh teh letih samo pozitivne izkušnje.     
    • Samo temni Staropramen je čeh. Kozel, če se prav spomnim, za naš trg ni čeh....😉
    • Ja, pa ne vsi, eni pooblaščenci še kar živijo v oblakih.
    • Pale Ale zdajle (zasluženo) po vseh današnjih treningih, heh
    • Če že kdaj pivo, potem je to temni čeh, Kozel, Bernard ali Staropramen.   Če že svetlo, potem bi pa edinole Pećko pivo. Ampak do Kosova je daleč...
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.