Skoči na vsebino

Zanimivi oglasi

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

tista bela sestrca mislim da je mela neki bolj resno narejeno na motorju ce misliva isto :o sam tista se je kar nekaj casa prodajala.

Symon: jap.. zato bom pomoje mojo kanto nekam parkiral za par let... :( ker nikol ne bom dobu kokr pritice.

Napisano

ja uno belo sem mev ugledano, sam mi je nmal zmankal zanjo :glare: (prodajala se je v kranju)

?ez ?as se zna kak?na takale prpelat v moje roke, ?e nbo nbene pametne v6 :harhar:

da malo spucam temo tale se prodaja ?e kr lepi 2 leti...

Napisano

k sm naredu izpit sm biv radoveden fantek, pa sm kr use po vrst gledu, tut takele pe?oje pa se ga spomnm k bi u?er gledu, ?e iste slike so. pod vzrok zakaj ga prodaja je pa zapisu da zarad nakupa mustanga...

mamljiva ponudba :bravo:

Napisano

Vem da so testirali enega BMW M6 z 800 konji in da so po 30 min. mogli menjat zadnji dve gumi.

Test je bil na RTL2 v oddaji GRIP

Napisano

Saj takih avtov je malo morje. Vpra?anje je, ?e je tole pravi oglas, ?e je tak avto v Ljubljani. Sploh sode? po samo eni sliki in butastim opombam. Kdor bi imel tak avto bi zelo verjetno dal kak?no sliko ve?.

Napisano

?e bojo naredil novo 6-ko mps razmi?lam o naro?ilu le te ;)

20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!

attachmentzbg1.gif
FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide

Napisano

Zakaj ma pa ta kr dva FILTRA?

nista dva, je pa eden dupli, da z dveh koncev vle?e zrak, sicer nvem v ?em bi druga? naj bla poanta tega :ne vem:

Napisano

Saj takih avtov je malo morje. Vpra?anje je, ?e je tole pravi oglas, ?e je tak avto v Ljubljani. Sploh sode? po samo eni sliki in butastim opombam. Kdor bi imel tak avto bi zelo verjetno dal kak?no sliko ve?.

Ma? prav, pa ?e ?e gleda? na to, da je avto od 1ega 2008 pri nas registriran in ima 100kkm prevo?enih, bi se mogle hitro raz?irit govorice o tem avtu.

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Zadnja sporočila

• zdaj boš imel še manjšou porabo, ker so ti računali olje mazda DPF   šlamparija na teh servisi res
    • Se pogovarjata soseda: - »Polno kapo mam, že dvakrat so mi spraznili rezervar za kurilno olje, pa sem pokrov dobro zamaskiral s težkimi cvetličnimi lonci!« - »Jaz sem svoj problem dobro rešil. Kupil sem debel rdeč pokrov, nanj sem z velikimi belimi črkami napisal : KURILNO OLJE.« - »A si nor ? ...pa je pomagalo in te tatovi pustijo na miru?« - »Jaaaaa, samo cev ni povezana z rezervoarjem za kurilno olje .... ampak je priključena na greznico: v šestih mesecih so mi jo že trikrat ZASTONJ izpraznili !!!«
    • Tega bodo pa razumeli Goričani, pa mogoče Wajduci...   Se pogovarjam z eno sodelavko, mi hoče nekaj pokazat na mobitelu, ker pa je mraz, so prsti malo trdi in ji mobitel pade na tla. Pa rečem jaz: - "Mobiteli bi moral met aplikacijo, da se aktivira padalo, ko nam padejo iz rok."   Pa ona pobira mobitel in komentira: - "Potem bi Žeja zgledala kot Lijak..."   (Za boljše razumevanje ne-Goričanov in ne-Wajducev: Žeja je gostilna v Ozeljanu, Lijak je pa vzletišče in pristajališče za jadralne padalce med Kromberkom in Ozeljanom)
    • Znanec se je vrnil iz Kanade, pa ga vprašam:  - "Kako je tam?" - "Oni so 20 let za nami..." - "Kako to misliš?" - "Pa, tam se še vedno dobro živi..."
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.