Skoči na vsebino

Zanimivi oglasi

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

Ve?krat opazim pri oglasih, da nekateri pi?ejo zraven kolk je bila cena avta ko je bil nov, zdaj je pa? avto vreden tolko, zakaj to? :glare:

Napisano

Ve?krat opazim pri oglasih, da nekateri pi?ejo zraven kolk je bila cena avta ko je bil nov, zdaj je pa? avto vreden tolko, zakaj to? :glare:

Mogoce zato, ker nekateri ne znajo prebrati oglasa, kjer pise za kateri model tocno gre, kaksen motor ima in kaksno opremo ima ...

Recimo nova bencinska Mazda 6 stane nova od 21.390? do 35.060? ... poleg tega to se ni koncna cena, ker pride zraven se kovinska barva in se kaksna malenkost :) ... Jaz ne vidim nobenega problema v tem, ce prodajalec napise, koliko je bila cena novega :) ...

lp

Thomas

image.png
              mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura

Poraba (bencin)                        Poraba (elektrika)

Mazda CX-60 Startup animation2.gif

Napisano

Sicer ne vem kako zgleda drugod sam pri nas se oprema vozila sploh ne ceni pri prodaji tako, da imajo isto ceno osnovne razli?ice kot tiste najbolj opremljene. Na koncu se le malo la?je prodajo bolj opremljene ampak skoar za isti denar.

Primer:

Osnovna oprema CE 11.300? pri skoraj 150.000km

GTA oprema 11.500? s 100kkm

33112_1.png

Napisano

@?mego, ?e ve?krat smo ugotovili, da je nekaj nastavljena cena in zami?ljena s strani prodajalca, drugo pa tista, ki jo dolo?a tr?i??e (izjema pri tem je, da lahko tudi najde? fanatika na to?no dolo?en tip vozila, ki odkarta mu?ke cekine), skratka vsota ? ali $ za koliko se zadevo kasneje tudi proda. :D

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Napisano

Ojoj, pol pa js svojo res premal cenim, glede na to, da vem kok je tale rjava :o

pol pa povej ze ceno ane ;)

Insured by mazda mafia you hit me,we hit you ...

qxMGjr2.png

Napisano

uff, ma pa majhen rezervoar ?e ga nafila za 28? -_-

Niti ne, ?e hodi to?it gorivo na Verov?kovo (nasproti Leka), je tam liter 0,7 ?, se pravi nato?i cca. 40 litrov goriva. To naj bi pomenilo, da ima LPG rezervoar dejansko prostornino 50 litrov, ker se tovrstne rezervoarje (?al) lahko polni le do 80% kapacitete. :P

Napisano

Tale Crx nam je pa kar dobro poznana z leto?njih avtoshowov;

http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=7462738&show=1

Zanimiv avto?ek za drift sceno;

http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=7500494&show=1

Tolk pocen pa ?e nisem videl 323BAF, nerazbite;

http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=7559121&show=1

Napisano

Haha, tole sem videl kako se pelje na cesti (1x po primorski AC) in ti lahko zagotovim da je tole totalka na 4ih kolesih. Odbija?a sta oba fu? pa cel levi bok je 2 barven, kakor da je nekdo olupil barvo dol (glej ?rni del), desnega pa na sre?o ni na sliki. Sicer pa pi?e da da tudi po delih, pomoje bi hotel za celega ve? :ne vem:

panoramska.jpg
Napisano

Brez zamere ampak ni. :D Na vseh testih sta Clio RS 200 EDC in nova Fiesta ST bolj pohvaljena na vseh podro?jih (te?a, ob?utek, lega itd...).

Je pa hitrejsi kot npr. RX-8... :/

Napisano

V ravni ?rti ali kje? Na progi je na tesno verjetno ampak v osnovi so pa vsi trije (Fiesta, Clio in 208) bistveno uporabnej?i in var?nej?i to pa definitivno. Na progi gre pa za relativno majhno razliko, ampak razlika v medpospe?kih je brutalna. ?zmeden? Iz nule v obratih gre RX8 pa? bolje, ko pride do pospe?evanja v prestavah je pa 1,6t konkretno v prednosti pa?, da ne omenjam da imajo ?e nekaj rezerve se jih da hitro narediti ?e hitrej?e. V glavnem so vsi hitri, vsak na svojem teritoriju. :)

Evo primerjavo vseh vs RX8

Pa mogo?e sem ?e omenil ampak kar se mene ti?e v tej selekciji je v vseh testih Fiesta najbolj?a izbira. Ja je malenkost po?asnej?a ampak ?e ?isto na vseh testi re?ejo da je v njej najbolj?i ob?utek (bolj?i kot v Peugeotu in 208) potem ?e more biti tako. Pa najcenej?a (pa? najmanj luksuza, ?minke, high-end elektronike ker so se osredoto?ili na bistvo v tem segmentu). :bravo:

Napisano

Haha, tole sem videl kako se pelje na cesti (1x po primorski AC) in ti lahko zagotovim da je tole totalka na 4ih kolesih. Odbija?a sta oba fu? pa cel levi bok je 2 barven, kakor da je nekdo olupil barvo dol (glej ?rni del), desnega pa na sre?o ni na sliki. Sicer pa pi?e da da tudi po delih, pomoje bi hotel za celega ve? :ne vem:

Jah, mi smo na?o 323f l.96, iste barve, nikol razbito, nikamor udarjeno, sicer nekaj malega rje na zadnih blatnikih, pa je o?e bil prvi in edini lastnik, avto pa skos negovan in res lepo ohranjen, prodal za samo 150?... kr za visjo ceno, noben ni hotu niti poklicat, dokler nismo cene spustil na res minimum... aja mela je 320k km, ampak je avto delu normalno, pa nikol nobenih problemov :) tako je pac stanje :/

Napisano

Cudn...14dni nazaj jo je mev ze prodano,kao ;)

http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=7468785&show=1 ---> drgac se pa kr se vedno prodaja tale stroj,ne spusti cene pa da se j#$*? :D

Insured by mazda mafia you hit me,we hit you ...

qxMGjr2.png

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Zadnja sporočila

• Haha, maš prav. Pa evo js se skoz vozim, zraven pa še kompliciram, kar temu našemu kompliciranmu motorju čist pritiče 😉   Se mi pa zdi prav, da se predebatira tud neke take malenkosti in zbere mnenja pa po možnosti pride do nečesa.
    • Glede na moje izkušnje z dizli najmanj idiot-proof motor.   Ne znam povezat električni regulator s temperaturo vode 🤔
    • Ljudje božji, vsedite se vendar v avte in se vozite. Za to so avto narejeni .Ne komplicirati toliko. 😉 Ko prebiram komentarje nekaterih lastnikov Mazd ti gor , mi takoj pride na misel kitarski forum. Modeli kupijo kitare za par jurjev (custom verzije svetovno znanih kitaristov) in komplicirano. Pa to ne štima ,pa ono. Pa ni dobro pobarvano,pa prečke niso v redu narejene...Svetovnim kitaristom so pa te iste kitare in modeli super. Ni problem v kitarah...
    • Saj ne vem, ali naj te človek jemlje resno ali bolj tako za šalo. Po moje bo to drugo.😉
    • @Jest te je že prehitel z objavo videa. Ta video je bil ubistvu danes že 3x objavljen na forumu.    
  • Kdo je trenutno prisoten (Poglej celoten seznam)

• Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.