Skoči na vsebino

Zanimivi oglasi

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

ok, ok, sem pa pozabu napisat, da ko pride? do prtlja?nika pr tej, te pa kar vse mine po?asi, ko ga odpre?. men je lepa glede uporabljene barvne kombinacije, pa tut tko, sam tist prtlja?nik bi pa ven vrgu vse skupej :)

Napisano

Cao

Lol, ce je ta lepa, pol pa res ne vem :hohoho::hohoho:

Pa da ne bo off,...

Oldi, s prevozemi le 16k KM :blink: pa se 2,5 agregat :hohoho: ===> http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=800493...20le%2016.000...

LP

!!! Adrenalin is our food, speed is our drug, DOWNHILL is our life,... =) !!!

Napisano

opala, lepa Lancia..za ceno se pa nebi upal vpra?ati.

xenon...ni original ampak je pa odli?en...ne more? no! hahahahaha

Napisano

opala, lepa Lancia..za ceno se pa nebi upal vpra?ati.

xenon...ni original ampak je pa odli?en...ne more? no! hahahahaha

Ta odli?nost verjetno ?e najbolj pride do izraza, ko te :policaj: povpra?a kako in kaj. :whatever:

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Napisano

Ta odli?nost verjetno ?e najbolj pride do izraza, ko te :policaj: povpra?a kako in kaj. :whatever:

Sploh pa ta ksenon v fokusu brez lece pride full dober do izraza nasproti vozecim vozilom... NOT! :vskalo:

Napisano

Ogledujem za kak?no Mazdo z V6 motorjem, pa na avto.net ni nobene (?e odmislim X9, ki mi oblikovno ni preve? v?e? in pa cena itak zasoljena u bo?ju tetku). <_<

?e najraj?i bi imel 626 2.5 V6, ampak so pri nas redke za popizdit. :zvizga:

Nekako takole je za videt in SLI?AT;

Napisano

Ogledujem za kak?no Mazdo z V6 motorjem, pa na avto.net ni nobene (?e odmislim X9, ki mi oblikovno ni preve? v?e? in pa cena itak zasoljena u bo?ju tetku). <_<

?e najraj?i bi imel 626 2.5 V6, ampak so pri nas redke za popizdit. :zvizga:

Nekako takole je za videt in SLI?AT;

?e bi se kaj dobilo za star V6 avto bi jaz svojo prodal :P ampak se ne spla?a :)

mazda-323f-18-glx-98.png
Napisano

OK, a je komu jasno, kaj ta prodaja? A je kak?no drugo ma?ino v Xedosa dal?

http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=826434...Xedos%206%201.8

1800ccm in 90KW ne pomnim nobenega Mazda motorja, razen ?e je od katerega drugega proizvajalca vgradil, ?e ve?ja verjetnost pa, da se je mo?akar zatipkal pri oddaji oglasa. :D

Napisano

Ga?per, a res obstaja verzija s ?ir?imi blatniki? To prvi? sli?im, res pa da nisem Miata lastnik ?e vsaj 5 let. :D

Napisano

Ta je kr dobr vic ja, ?e je tuki kej po?irjeno je to sam cena :D

Sicer lih nimam pri seb slovensko-primorskega slovarja, tko da ne vem ?e je blatnik po njihovo odbija?..ampak tapravi ?iroki blatniki bi mogl temu podobn zgledat wide body al pa vsaj tko :punk:

miataviperfinal.png

"It's better to be a lion for a day, than a sheep all your life."

Napisano

Po dalj?em ?asu spet ena z 2.3 motorjem, mi je pa ?udno, da nima niti navigacije, niti usnjenih sede?ev (ti opciji se ponavadi pojavljata lo?eno pri tak?nih avtih, ampak ta pa nima ni?esar od tega);

http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=816578...t%202.3i%20-21-

Napisano

Ta je kr dobr vic ja, ?e je tuki kej po?irjeno je to sam cena :D

Sicer lih nimam pri seb slovensko-primorskega slovarja, tko da ne vem ?e je blatnik po njihovo odbija?..ampak tapravi ?iroki blatniki bi mogl temu podobn zgledat wide body al pa vsaj tko :punk:

Black edition, a to je tut obstajal?

Napisano

Po dalj?em ?asu spet ena z 2.3 motorjem, mi je pa ?udno, da nima niti navigacije, niti usnjenih sede?ev (ti opciji se ponavadi pojavljata lo?eno pri tak?nih avtih, ampak ta pa nima ni?esar od tega);

http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=816578...t%202.3i%20-21-

pa si 100%, da nima navigacije?

Napisano

?e je navigacija namest predala, se mi zdi da nima tistga gumba na sredin za odpret predal, zraven zaslon?ka je mal druga?na razporeditev gumbov pa zraven ?althebla je daljin?ek. Sm vse zadel? :D

Je pa res mal zanimiv..ima xenon pa bose, nima pa niti elektri?nga sede?a. uvoz iz kak?ne ?e?ke?

miataviperfinal.png

"It's better to be a lion for a day, than a sheep all your life."

Napisano

?e je navigacija namest predala, se mi zdi da nima tistga gumba na sredin za odpret predal, zraven zaslon?ka je mal druga?na razporeditev gumbov pa zraven ?althebla je daljin?ek. Sm vse zadel? :D

Je pa res mal zanimiv..ima xenon pa bose, nima pa niti elektri?nga sede?a. uvoz iz kak?ne ?e?ke?

VSE si zadel, ?e daljin?ek je precej jasno viden ob prestavni ro?ici. ?e posebej v temi, ko je ob pri?ganih lu?eh, osvetljen. :D

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.