Skoči na vsebino

Zanimivi oglasi

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

• Odgovori 16,1k
  • Ustvarjeno
  • Zadnji odgovor

Najbolj aktivni uporabniki v tej temi

Napisano

ves se dogajajo se hujsi kriminali

en v mojih koncih ma bordo rdeco pando pa cez celo havbo nalepke al pa totalno predelanga ta starga kliota(odbijaci, pragovi, luci,feltne,,,) zadnjega blatnika mu pa pol manjka zaradi rje. pa da ne govorimo o novem nacinu pipmaja z selotejpom :P

smrt je dokaz da zivlenje cloveku skodi

5398_1.png

trevian

tribal wars

Napisano

Mah....sn prebral par komentarjev,pa sn vido,da so prepametni za nas,ki smo ga imeli,tak da nima smisla. <_<

Ti?a vun!!

Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!

Napisano

Men so pa na smrt bedni teli hood scoopi, tok jadno mi zgleda k bosanski xenon :P (mazdacon, to je mi?ljeno kot joke) :D

POZOR!

Kredibilnost mojih izjav in nasvetov je lahko vpra?ljiva.

Napisano

Tudi meni je v?e?, edino mre?ica spredaj je pa obupna. <_<

Success is getting what U want, happiness is wanting what U get.

Napisano

Men so pa feltne v?e?... predvsem tak stil, da ima pre?ke znotraj feltne in ne zunaj na robu.

33112_1.png

Napisano

men je u?e? sam tisto k je original :hohoho: heh hec hec.. ja tut men so feltne :bravo:

To se prav predelan dec ne pride v po?tev tudi, ?e je homologiran...? :hohoho:

Success is getting what U want, happiness is wanting what U get.

Napisano

Men so pa na smrt bedni teli hood scoopi, tok jadno mi zgleda k bosanski xenon :P (mazdacon, to je mi?ljeno kot joke) :D

Ah...Nisde. Got your point ;) .

Avto pa ... sem dobil ob?utek, da sta pri tuningu sodelovala dva para rok. Mojstrove zadaj in vajen?eve spredaj (mre?ica does suck B) ).

58461.png
Napisano

"Vreden ogled" kaj pa nakupa? :blink: Sicer pa moram ta avt enkrat videti ampak samo zaradi tega, ker me zanima kako kvalitetno je po?trihan (poznam li?arja :D).

Napisano

Nekam sumljivo dosti konjev ma..... :P:lol:

Ti?a vun!!

Napisano

Nekam sumljivo dosti konjev ma..... :P:lol:

Sam tolk jih je ?e ostal... ve?ina jih je ?e zgleda zapustila ?redo. :P

33112_1.png

Napisano

Zapu??ajo osla za volanom..... :hohoho:

Ti?a vun!!

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Zadnja sporočila

• Velik inženirskih bedarij v avtih sem videl, ampak ta wet belt pa dobi prvo nagrado za moje pojme.
    • Zakaj pa se s fiziko ne bi pogajali? So bili primerki, ki so se pogajali z astro-fiziko in jim je skoraj uspelo, pa jih je 'biologija' zeznila...   So delali koledar brez vikendov, pa so delavci vsak sedmi dan vzeli dopust... Po enajstih letih so odnehali...   Nekaj v tem smislu...   Koliko časa so vztrajali, da bodo prepovedali vozila z ICE motorji? A ni bilo tudi to nekih enajst let?
    • Tocno tako. Jest imam fps limitiran samo v lobbyu, ker ponavadi ce si v lobbyu ti nasopa fpse na +300 in se ventilatorji na gpuju za bv vrtijo v prazno. Vsync imam tudi jest na off pa nisem nikoli opazil nobenega screen tearinga. Meni osebno je bilo najbolj motece in opazno nizki 1% in 0.1% lows. Sedaj, ko je to reseno je cisto drug svet. Je pa pri gamingu tako, da ce hoces neke dobre rezultate je vse nekako povezano. GPU in CPU morata biti po zmogljivosti cimbolj uparjena, da nimas bootlenecka. Enako velja za monitor. Đabe imas dober cpu in gpu ce imas potem slab monitor ali obratno. Pac vse to funkcionira, kot celota   Kateri hladilnik pa imas za CPU? Jest sem se mal zeznu k sm kupil corsair 4000d ohisje in pise da zgoraj pase AIO 280mm, vendar je spodaj drobni tisk, da samo ce imas low memory profil rame... Zej al dat gor 240mm alpa, ce dam 280 oz 360mm na sprednji del. Nekako nisem fan, da bi dal AIO na sprednji del. Najraje bi imel top 280mm AIO pa front 3x 120mm intake, katere imam ze tako ali tako. Zej al zamenjat ohisje, katerega najraje nebi, ker mi je res top alpa se sprijazniti s to konfiguracijo.. Problem je edin to, da ce dam 240mm AIO nevem kolk bom kej profitiral napram sedaj zracnem hlajenju. Ce bi recimo ostal na zracnem hlajenju in namontiral Thermalright Phantom Spirit 120 EVO je kao enako dober, kot 360 AIO arctic freezer. Problem je samo, ker je res ogromen hladilinik in mi ni vsec. Poleg tega bi tud enkrat sel na AIO, da vidm kko je :).
    • @NevLado Te razlike v ram hitrostih, ki jih ti omenjaš, so na koncu cca 5 FPS, pa še to na 1080p resoluciji, na višjih je še manj opazno. Imam pa tudi jaz 180Hz 1440p monitor, pa si velikokrat omejim FPS na 120 ali 144, odvisno od špila, ampak zgolj zato, da mi manj vrti ventilatorje, pa v življenu nisem opazil kakega tearinga. Vsync je tudi stalno off. Battlefield 6 se mi na polni grafiki giblje med 125-144 FPS (limit na 144). Nisi edini 😝 Med 60 in 120 FPS je razlika res kot dan in noč, med 120 in 180 pa ne opaziš tako očitne.
    • če imaš monitor 180hz, potem si omeji fps na 180fps, da ne pride do "screen tearinga"   zakaj je x3d procesor boljši? ker ima večjo količino cacha-a na samem procesorju, zato mora cpu manjkat iskat nove komande, in jih ima več že pripravljenih, zato tudi manjkrat pride na 1% lows   ko pa zmanjka komad v cachu, jih gre iskat v ram, in večji in hitrejši kot je, manjša je verjetnost da boš dlje čakal ko bo moral jit po podatke do diska, torej bo še manjkrat prišlo do fps dropov   jaz sem za 64gb dal 150 eur, sedaj bi moral dat skoraj pol plače, zaradi vseh teh situacij z AI in pomanjkanjem komponent
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.