Skoči na vsebino

Prodam

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

Zimske gume DUNLOP 195 65 15 zelo malo vožene na obnovljenih jeklenih platiščih za mazdo 6 prve generacije. Tudi za mazdo3 prve generacije. 

Gumijasti tepihi in korito prtljažnega prostora za mazdo 6 prve generacije karavan. 

Vse skupaj za 100€

041 380 775 

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Zadnja sporočila

• Se babica začne rihtat za v mesto. Ko je zrihtana, še stopi pred ogledalo, se ogleduje in na lepem se zmede: ne ve, a šele gre v mesto ali se je že vrnila. Nekaj časa premišljuje, nato sklene: - "Sprehodila se bom po dvorišču pa bom videla. Če me dedek vpraša 'Kam greš' pomeni, da se odpravljam. Če pa me vpraša 'Si že nazaj' pomeni, da sem že bila." In res, gre ven in po dvorišču. Gre prvič mimo dedka - nič. Gre drugič mimo dedka - nič. Gre tretjič mimo dedka - nič. Dedek pa medtem premišljuje: - "Kaj se pa babica tako zrihtana sprehaja tule? A sem jo že jebal al jo šele moram?"
    • Koliko pa ti profesionalci računajo? Malo igrice, pa to sam razrežeš... Sam pravo orodje treba met... 
    • Srečata se debeli in suhi klop. Debeli klop vpraša suhega: - "Kaj pa je s teboj, da si tako suh?" - "Zapletel sem se v brado motorista, močno sem se moral držati, pa še ozebline sem dobil!" - "Veš kaj, dal ti bom nasvet! Pojdi v bar in se primi barskega stolčka. Zvečer pridejo tja lepa dekleta in takrat se povzpni do dekletovega mednožja. Tam ti bo toplo, pa še najedel se boš!" Po tednu dni sta se zopet srečala. Suhi klop je bil še bolj suh kot prej. - "Kaj pa je s teboj? Nisi poslušal mojega nasveta?" - "Sem! Povzpel sem se na stol, nato dekletu zlezel v mednožje in tako prijetno toplo je bilo, da sem kar zaspal. Ko pa sem se zbudil sem bil pa spet v motoristovi bradi..."
    • "Saj po Novem, saj po Novem, saj po Novem letu boljše bo!" Tomaž Domicelj       NAFTA OBČUTNO CENEJŠA: Napoved odprtja Hormuške ožine umirila trge REGIONALGORISKA.SI Cene nafte so se v današnjem azijskem trgovanju po objavi novic o mirovnem sporazumu med...     Samo kaj, ko bo ta vlada to kompenzirala z dvigom provizij...
    • Fak je tale fuzbal ena kuhna. Mislim, da če razglasim Portugalce za svetovne prvake 2026 se ne bom dost zmotil. Messiju so dali naslov pred štirimi leti, zdaj pa za zaključek kariere je treba nagradit še Ronaldota in na tej "pravljici" gradit popularnost nogometa v prihodnje. Aja ne popularnost, mislil sem bolj na to, da bo čimveč milijard priteklo v Fifin budget. Jebeš fuzbal, denar je važen.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.