Skoči na vsebino

CX-30 Skyactive X

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano (urejeno)

Pozdravljeni. 

Prosil bi vas za pomoč. Odločam se o nakupu CX-30/2.0/X186/AT/GT+/Sound letnik 2021 z 57.000 km in avtomatik. Moram priznati da nisem ravno auto navdušenec in o avtih ne vem prav dosti. Zanima me predvsem zanesljivost tega X motorja napram G verziji. Ali lahko pričakujem kakšne težave? Seveda pregledujemo internet in veliko ljudi predlaga pri teh kilometrih čiščenje karbona v motorji. To drži? Res vam hvala za pomoč. Lp Boštjan

Popravljeno od BokiAT
  • BokiAT je spremenil naslov v CX-30 Skyactive X
Napisano (urejeno)

Na forumu je kar nekaj navdušenih lastnikov X186 motorja. Zadnjič sem imel debato s človekom, ki je kar nekaj let delal na Mazdinem servisu, tudi on "nima težav" glede X186. Pripenjam izsek debate ...

Screenshot_20251224_205523_Messages.jpg

Popravljeno od Janez007
  • Všeč 2
  • Hvala 1
Napisano
pred 21 urami je BokiAT napisal:

Pozdravljeni. 

Prosil bi vas za pomoč. Odločam se o nakupu CX-30/2.0/X186/AT/GT+/Sound letnik 2021 z 57.000 km in avtomatik. Moram priznati da nisem ravno auto navdušenec in o avtih ne vem prav dosti. Zanima me predvsem zanesljivost tega X motorja napram G verziji. Ali lahko pričakujem kakšne težave? Seveda pregledujemo internet in veliko ljudi predlaga pri teh kilometrih čiščenje karbona v motorji. To drži? Res vam hvala za pomoč. Lp Boštjan

Odlična izbira. Avto je raketa. 👍

Napisano
dne 24. 12. 2025 ob 20:21 je BokiAT napisal:

Pozdravljeni. 

Jaz imam komaj 40kkm a sem zadovoljen od prvega dne.... :bravo:

Ps, pri 60kkm moraš menjat svečke na motorju, če niso že bile menjane! 

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.