Prijavi
-
Zadnja sporočila
-
Ne štekaš-nekompetenten si,ker RTV ponuja takšna politična stališča,ki so ti všeč. RTV bi moral ponujati le apolitične informacije,pa jih ne-v tem je problem!
-
Pa mene ne moti,če so levo usmerjeni. Moti me,če tega ne zadržijo zase,gredo čez mejo profesionalnosti in mislijo,kako jim je poslanstvo ostale "razsvetljevati"...in to npr. v nekih navadnih poročilih,kjer bi naj samo poročali,kaj se dogaja po svetu in pri nas....in vsemu je za "klobaso na torti" dodana še politična konotacija...ali z kakšnim pridevnikom ali bilokaj-nekaj že najdejo,namešajo itd...skratka za bruhati.
-
Aha, jaz sem nekompetenten, ker se ne strinajam s tabo? To je pa res arogantna izjava vredna desnega pola.
-
A on je pa edini ta desn, ki ima za povrh še 12 metrsko jadrnico, ki jo načeloma z plačo na RTV ne moreš zaslužit. Ampak, kakorkoli že, mislim, da se ne pogovarjamo kdo je tam odveč in koliko delajo. Bolj je zanimivo v katerem obdobju jih kam vleče. Vsakokratna politika je vedno nastavljala svoje vodilne kadre in predvsem urednike, ki so potem krojili kam naj zavijejo in komu se ulizujejo.
-
Predlagam, da Mazda forum ustanovi svojo Mazda stranko. Vsakdo se bo našel tukaj, tako levi kot desni in sredinski. Če smo kaj dokazali je to, da Mazdaši razmišljamo s svojo glavo. Vsekakor ne moremo biti slabi ljudje, če vozimo Mazde. Power to the Mazda drivers 🤪🙃😂
-
-
Kdo je trenutno prisoten (Poglej celoten seznam)