Volan in rde?e ?arnice za armaturo 323F BG
Ustvari kratki URL
-
Zadnja sporočila
-
Koliko promil je pogovorno na Dolenjskem samo v zraku...🤔 Ok-zares...eno moje mnenje,za katerim stojim. Gre za popuščanje že od nekdaj. Bom navedel Rudy Giuliani-ja,ki je bil župan NewYorka (1994-2001) in je resnično očistil New York kriminala. In kako je to naredil? Začel je z najmanjšimi prestopki in vse večjimi in večjimi... Vse je kaznoval (seveda preko policije). od kajenja tam,kjer je prepovedano,odlaganja smeti,kjer ni mesto za to,že najmanjših tatvin itd...naprej do preprodajalcev drog,orožja,pravih kriminalcev itd...ne rabim naštevati... Uspehi so bili neverjetni...kako pa je v New Yorku danes pa mislim,da ne rabim pisati...za kaj pa je tako pa tudi ne rabim... Gre za stari slovenski pregovor-"kar se Janezek nauči,to Janezek zna"...enako je z romi. Jqz tukaj krivim vse-vse vlade,kompletno socialo,policijo in vaščane-vsi so bili tukaj preveč popustljivi,gledali stran. Slabo je pa tukaj stanje toliko bolj,ker je "zavoženo",in velika večina majhnih otrok romov kaj drugega niti ne poznajo...starejši in starši pa-saj niso neumni,in točno vedo,za kaj gre...ti se bodo težko spremenili. Kot rečeno-potrebna bi bila "trda roka" in pedantno ukrepanje ob vseh še tako majhnih prestopkih...na njih pa je izbira,kaj bodo izbrali-pot dobrega in sožitja,ali pa tisto drugo z vsemi konsekvencami. Seveda je pa potrebno biti pravičen..tu ne mislim da smo romom kaj dolžni itd...gre za to,da imajo enake priložnosti itd...a pod enakimi pogoji kot za vse...ker kot sem že napisal "zavoženo".. težko je nekoga zaposliti in integrirati,če ne zna niti pisati,brati itd......ljudje se težko spremenijo ker "navada je železna srajca"...in potrebno je desetletja in desetletja... Po srcu sem optimist (pač tehtnica)...a v tem primeru ne morem biti...ker kot pišem-izobrazba itd... Kolikor je smrt tragika,je za vse vpletene-predvsem tudi vlado,policijo,socialo,socialne delavce,učitelje,ravnatelje itd.-priložnost....a kot se zdi ne bo iz tega nič,ker "bi morali vsi",pa po moje ne bodo.
-
Ko sem kupoval komplet za mazdo 6, feltne+gume, mi je brez posebnega opozorila dal pokrovčke gor od mazde, namesto MAK. http://www.alumoda.si/
-
Od sportman333 · Napisano
Tudi škoda nima več logota na volanu in po novem napis😏🤣🤓 -
To mene moti pri novih Mazdah... umikajo se od želja in potreb kupcev in se oddaljujejo od jinba ittai. Tako je vedno, ko odločitve finančnikov povozijo odločitve dizajnerjev. Pri uporabi gumbov se skoraj ne moreš zmotit in jih uporavljaš več ali manj intuitivno. Probaj to počet na ekranu, pa da je še cesta slaba... misija nemogoče. Tista z napisom mazda na volanu namest logota je pa tolk iz trte zvita.... 🤣
-
Ja, @Boss, imaš prav. Podnevi brez luči je le drugače. Ko je tema, se pa jaz raje ne vozim po cesti, čeprav imam luč spredaj/zadaj. Prevelik riziko glede na današnjo vozniško kulturo.
-
-
Kdo je trenutno prisoten (Poglej celoten seznam)
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.