menoti Napisano 11. avgust, 2004 Prijavi Napisano 11. avgust, 2004 Mi zna kdo povedat za kaksnega neuradnega dobrega serviserja za Mazdo (626, letnik 1999). POoblascenih serviserjev sem se navelical, ker se pocutim, kot bi denar metal stran... Hvala! Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 11. avgust, 2004 Prijavi Napisano 11. avgust, 2004 Odvisno iz kje si, ?e si kje blizu medvod poznam nekoga, ki je delal namazda servisu,sedaj pa dela drugje samo je ?e vedno ostal zvest mazdi in doma servisira mazde. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
menoti Napisano 11. avgust, 2004 Avtor Prijavi Napisano 11. avgust, 2004 Sem iz Ljubljane in se mi v Medvode sploh ni problem zapeljat. A dela dobro in za normalno ceno?? Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 12. avgust, 2004 Prijavi Napisano 12. avgust, 2004 Cenovno je ugoden, kar se kvalitete ti?e pa tud ni bilo ?e nikol nobenih problemov.Js sicer svoje avtomobile skoz sam servisiram, ?e pa naletim na kako te?avo pa ga semo pokli?e in mi brez problema svetuje. Ga bom js poklical preko dneva in ga vpra?al in sporo?im, upam da ni na dopustu. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
menoti Napisano 12. avgust, 2004 Avtor Prijavi Napisano 12. avgust, 2004 OK, super. Vprasaj ga, prosim, samo naceloma. Namrec, ta hip nimam nic za popravit, serviserja iscem tako, generalno, ker sem se odlocil, da sem zadnjic avto peljal tja, kamor sem ga doslej vozil. Torej, ce mi da svojo stevilko, da ga vtaknem v imenik in ga poklicem, ko ga bom rabil. Hvala! Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.