goldeneye Napisano 30. junij, 2006 Prijavi Napisano 30. junij, 2006 Zanima me ali je obi?ajno, da v se v poletnem ?asu kontrolna lu?ka za ogrevalne sve?ke ob kontaktu sploh ne pri?ge? Sem lastnik mazde 3 - CD110. Citiraj
LabiGT Napisano 30. junij, 2006 Prijavi Napisano 30. junij, 2006 Zanima me ali je obi?ajno, da v se v poletnem ?asu kontrolna lu?ka za ogrevalne sve?ke ob kontaktu sploh ne pri?ge? Sem lastnik mazde 3 - CD110. vsakic ko sem vozil ta model nikoli se ni prizgalanekdo mi je rekel da je sploh ni :ne vem: Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
goldeneye Napisano 30. junij, 2006 Avtor Prijavi Napisano 30. junij, 2006 vsakic ko sem vozil ta model nikoli se ni prizgalanekdo mi je rekel da je sploh ni :ne vem: A je to uradna informacija? Citiraj
Boss Napisano 30. junij, 2006 Prijavi Napisano 30. junij, 2006 Mislim, da se nad dolo?eno zunanjo temperaturo sploh ne v?gejo. Bi pa te?ko verjel, da nima te lu?ke, ker pozimi je treba pustiti sve?kam ?as, da ogrejejo notranjost valjev. Citiraj
goldeneye Napisano 30. junij, 2006 Avtor Prijavi Napisano 30. junij, 2006 Kako pa je s to lu?ko pri mazdi 6? Ali gori ali ne? Oz. kdaj gori in kdaj ne? Citiraj
Boss Napisano 30. junij, 2006 Prijavi Napisano 30. junij, 2006 gori... pozimi malce dlje, poleti pa cca 2 sekundi sam ni noben problem motor takoj brez "ogrevanja" v?gat Citiraj
Rally Napisano 27. avgust, 2013 Prijavi Napisano 27. avgust, 2013 Imam mazdo premasy in se pri?iga kontrolna lu?ka za grelne sve?ke. Ubistvu sploh ne ogasne. Kaj bi to bilo?? Citiraj
Boss Napisano 27. avgust, 2013 Prijavi Napisano 27. avgust, 2013 Verjetno je kaka sve?ka zani?. Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.