Skoči na vsebino

ponočnjaki

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

Kon?al ?iht...okoli 1.30. Potem pa peljal en krog sodelavko po snegu, pa se je mal zavlekl :harhar:

Pa ne mi re?t, da te je mogla iz jarka vn vle?t? :harhar: Al sta ''odbija? popravljala''? :D

• Odgovori 1,8k
  • Ustvarjeno
  • Zadnji odgovor

Najbolj aktivni uporabniki v tej temi

Napisano

Pa ne mi re?t, da te je mogla iz jarka vn vle?t? :harhar: Al sta ''odbija? popravljala''? :D

?e je taprav jo je poklepal. :D:D

Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS.

"Life is too short, to drive slow-shitty cars."

Napisano

Pomoje je res kam zaplu?u in sta mal porivala..vem kako je to :hudicek:

miataviperfinal.png

"It's better to be a lion for a day, than a sheep all your life."

Napisano

:bravo:Objavljena slika

Haha, doma mi zgleda sploh ne poka?e tega tadrujga smajlija.. sm ?ele zdele na ?ihtu opazu.

Aaaah, se kako uro na ?ihtu popa gasa v ma?karado :punk:

panoramska.jpg
Napisano

Bohvar kej spat ... jest mam tud se eno urco dela pol pa kodkuce :D

Ma? prav .... spal bomo pol k se v grob zvrnemo. :hudicek:

33112_1.png

Napisano

Moj moto: spal bomo k bomo umrl.

Druga?e pa spal ene 4 ure. Spomnem se da smo ?li spat ko je bil ?e konkreten dan zuni... potem sva z deeyanom cel dan ?ravfala avto. In zdej spet bluzim in prav ni? me ne mika da bi ?el spat :)

panoramska.jpg
Napisano

Moj moto: spal bomo k bomo umrl.

Druga?e pa spal ene 4 ure. Spomnem se da smo ?li spat ko je bil ?e konkreten dan zuni... potem sva z deeyanom cel dan ?ravfala avto. In zdej spet bluzim in prav ni? me ne mika da bi ?el spat :)

:jupiii:
Napisano

:jupiii:

Jea Deeyan, upam da si se kej nau?u, kar ti bo pomagal pr tvoji ma?ini ;) Pa ?e 1x huala za pomo?... dobr pomo?nik si :)

panoramska.jpg
Napisano

Jea Deeyan, upam da si se kej nau?u, kar ti bo pomagal pr tvoji ma?ini ;) Pa ?e 1x huala za pomo?... dobr pomo?nik si :)

hvala tut teb, pa nzk, pa ?e kdaj ;)

Napisano

evo zaklu?u dana?nji delavnik, nafilu zbiralnik z paleti in pelu psa na sprehod zdej pa sam ?e vaservaga do 4h 5h popoldne

no? :ninja:

Wait ... Think ... Breathe ... Concentrate ... Put the car in gear ... Floor the throttle ... Burn the rubber ... ZooM-ZooM !!

?e bi nekateri ljudje padli z vi?ine svojega ega, na vi?ino svoje inteligence, padca zagotovo ne bi pre?iveli ;)

Napisano
Napisano

Rana ura, zlata ura :) Ustal ob 3h ze. Zdaj pa nalagam kamion u Lj. mlekarnah :P

Pozdrav Davida pa Romana ?e jih kej vid? :D

NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!

• 2 tedna kasneje...
Napisano

dobro jutro radni?ki narode ... eni smo no?no oddelal zdej pa hitr spat ker je treba bit ob 2h nazaj na ?ihtu tko da lahkono? :prstgor:

Wait ... Think ... Breathe ... Concentrate ... Put the car in gear ... Floor the throttle ... Burn the rubber ... ZooM-ZooM !!

?e bi nekateri ljudje padli z vi?ine svojega ega, na vi?ino svoje inteligence, padca zagotovo ne bi pre?iveli ;)

Napisano

Pozdrav Davida pa Romana ?e jih kej vid? :D

Sem samo nadome??al strica ker je bil na smu?anju, tako da niti ne poznam nobenga :)

panoramska.jpg
  • 2 tedna kasneje...

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.