Hrdzo Napisano 23. februar, 2007 Avtor Prijavi Napisano 23. februar, 2007 E pa da.....rucica je u autu i svijetli ko luda.... Morao sam zamjenit ledica....one prve obicne su mi bile preslabe!! Ove od 10000 mcd rasturaju!! :D Updates will come soon!! Citiraj
poky Napisano 23. februar, 2007 Prijavi Napisano 23. februar, 2007 Super zgleda! Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
uklopko Napisano 24. februar, 2007 Prijavi Napisano 24. februar, 2007 lepa bunka za prestavljat!!!!! Si pa sedaj se prikupil ?enski....ker ne rabi ve? ?tuderat kako si sledijo prestave Samo pogleda!!! joke Vredi zgleda!!!! Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
bbilder Napisano 29. marec, 2007 Prijavi Napisano 29. marec, 2007 Evo jest bi se tud mal istro?u pa nevem kje lohk naro?m zadn lonc. Rabu bi samo zadnji lonec iz okroglim izhodom, srednje glasen. Kje lohk naro?im?(?e se da prek interneta) In kaj mi priporo?ate? Mazda 323F BG l.91 LP Citiraj
blindek Napisano 29. marec, 2007 Prijavi Napisano 29. marec, 2007 kolko vem je lahko steklo kake koli barve, samo da oran?no sveti ta prestavna ro?ica se mi zelo dopade kje se to prinas dobi? Citiraj
Hrdzo Napisano 8. december, 2007 Avtor Prijavi Napisano 8. december, 2007 I opet sam malo ?araufal po mazdici..... Prvo nova muzika (samo HU) je nutri... Znaci kupljeno je - Pa je krenula demontaza starog radia.... I onda ima svega.....Netko je prija?njem vlasniku radia precvikao prelazak sa pioneerovog prikljucka na onaj standardni ISO i spojio mu direkt na auto muziku Pa sam to morao spojit nazad.....jer mi se nije dalo isto tak direk spajat....ovak je jednostavnije kasnije micat radio van ako ce biti potrebno. Spojeno.....sve od prve I provjera dal je taj đumbus dobro spojen... Radi...... Sad jos moram samo provuc direkan + sa akumulatora jer je ova trenutna (tvornicka) zica negdje u kur?lusu pa prekida Par dana poslje sam isao i tu struju slagat... Evo malo slikica kako su tekli radovi.... Prvo je potreban alat i mjesto radnje - Onda sljedi vadjenje akumulatora van i raskapanje plastika oko radia/ispod volana (tu nema slika...ni?ta pametno za vidit) I nakon toga onaj dio koji koji mi je priu?tio 5min razmi?ljanja....pronala?enje rupice:D ....i naravno na?ao ja nju... Pogled ispod haube pogled ispod volana/iznad papu?ica Zatim spajanje osiguraca na kraj zice (lemljenjem) i izoliranje....pa to ispadne ovak - Nakon toga dolazi u?vr?ćivanje tog kabla i "kamufliranje" istog u plastiku od kleme....a opet da osigura? ostane dostupan. I dalje sljedi spajanje tog kabla na ISO konektor i odmah sam prebacio masu za radio direkt na neki ?araf ispod armature, te zalemio konektor antene kako treba (tu nema slika jer sam se uzivio u posao)! I to je to..... sad nema straha da ce mi opet prekidat :palci_gore Citiraj
Marko_mx-3 Napisano 8. december, 2007 Prijavi Napisano 8. december, 2007 Lepo, samo motorni prostor bi bilo pa dobro malo oprati Citiraj
uklopko Napisano 9. december, 2007 Prijavi Napisano 9. december, 2007 Pohvalno!!! Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
YavarYe X6V6 Napisano 9. december, 2007 Prijavi Napisano 9. december, 2007 Dobro narejeno, samo tam kjer se kabli vidijo raje uporabljaj kabel z ?rno izolacijo, je manj o?itno. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Hrdzo Napisano 10. december, 2007 Avtor Prijavi Napisano 10. december, 2007 2 Marko Mx3 - ma tako prljavo treba biti...ako negdje pusti ulje da mam vidim 2 YavarYe - ehh...nije bilo doma drugog kabla... Citiraj
KAALman Napisano 10. december, 2007 Prijavi Napisano 10. december, 2007 je se ti svake tolko vremena dobro istro?i? ba? je tvoja tema ovo keep on d good work Citiraj LP KAALman
iceman22 Napisano 10. december, 2007 Prijavi Napisano 10. december, 2007 kje se da dobit pri nas tako prestavno rocko k je res lepa.. inace dobro izgleda.. Citiraj www.trziskisladoled.si
Hrdzo Napisano 11. december, 2007 Avtor Prijavi Napisano 11. december, 2007 Jucer se vozim.....kad vidim ovo - Bas sam ponosan na svojo mazgo!! Citiraj
qwerty Napisano 11. december, 2007 Prijavi Napisano 11. december, 2007 Jucer se vozim.....kad vidim ovo - Bas sam ponosan na svojo mazgo!! Citiraj If in doubt, flat out...
Hrdzo Napisano 22. januar, 2008 Avtor Prijavi Napisano 22. januar, 2008 Napokon nasao bijele smerokaze - U njih idu ove ledice - koje svijetle ?uto... I to onda izgleda ovako - Zatim sam odlucio pokrpat branik koji sam udesio na jednom rinzolu... Pa su ga u Varoplastu pokrpali....i neke rupe viska maknuli... Kitanje i ?lajfanje ?pric kit I finalno... Pa da sad tako ljepi branik ne uprskam sa starim mutnim pozicijama i zmigavcima kupio i to novo.. Ali naravno ja nebi bio ja da ih nisam rastavio i izvadio zute plastike od zmigavaca... Jel se vidi razlika :kid: I onda sam to uglavio u branik :dance I sad ovako auto izgleda... Hmmmmm tak mi se auto dopada bez tablice da mi ju je sve zao stavit gore.... Ilegala burazzzz I to je to...za sada.....polako ali sigurno.... Citiraj
LabiGT Napisano 22. januar, 2008 Prijavi Napisano 22. januar, 2008 Super Zasto ne farbas i kvake crveno? Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Hrdzo Napisano 22. januar, 2008 Avtor Prijavi Napisano 22. januar, 2008 Super Zasto ne farbas i kvake crveno? Ma to se jos razmisljam da ih farbam ili ne....ali bum na proljece valjda cijeli auto radil limariju pa cu onda i to sredit!! Citiraj
Sishi Napisano 22. januar, 2008 Prijavi Napisano 22. januar, 2008 Super gdje si kupil robu? Citiraj Sex, V6 and Rock 'N' Roll
uklopko Napisano 22. januar, 2008 Prijavi Napisano 22. januar, 2008 ?e posebaj ker si pobrav ven tiste grde oran?ne filtre iz smernikov! Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
Hrdzo Napisano 23. januar, 2008 Avtor Prijavi Napisano 23. januar, 2008 2 Sishi - bele smerokaze i one pozicije/smerokaze sam nasel tu pri nas u ZG-u u jednoj trgovini. In to po dosti povoljnoj cijeni!! 2 Uklopko - to ide obavezno van..... Citiraj
Sishi Napisano 24. januar, 2008 Prijavi Napisano 24. januar, 2008 2 Sishi - bele smerokaze i one pozicije/smerokaze sam nasel tu pri nas u ZG-u u jednoj trgovini. In to po dosti povoljnoj cijeni!!Ajde pitaj i za MX3 pa mi javi na PM Citiraj Sex, V6 and Rock 'N' Roll
qwerty Napisano 25. januar, 2008 Prijavi Napisano 25. januar, 2008 odli?no zgleda i like it Citiraj If in doubt, flat out...
Hrdzo Napisano 13. marec, 2008 Avtor Prijavi Napisano 13. marec, 2008 Dosli neki xenoni i u moju mazgu Evo slika ugradnje te efekta prije/poslije Prvo je trebalo ovo ugurat negdje... Nakon spajanja prvog fara testiranje dal to uopce radi (tu izgleda ful plavo....ali IRl nije tak) Radi..... :rock i usporedba sa i bez xenona... (slikano je sa mobom pa se ne vidi bas kako bi trebalo) I na cesti... A da bi bilo jednake nijanse zamjenio sam obicne zaruljice iz pozicija sa bijelim ledicama i sad je to jednako....nije vise bijelo/zuto A daljnji planovi......kako su neki vec rekli....rijesit limariju i bacit friski sloj boje gore! Citiraj
qwerty Napisano 14. marec, 2008 Prijavi Napisano 14. marec, 2008 lepo lepo Citiraj If in doubt, flat out...
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.