Kje boste pre?iveli...
Ustvari kratki URL
-
Zadnja sporočila
-
+1 Sem pisal...bi se nekdo moral pogledati v ogledalo....kdo je koga vabil na sodelovanje v vladi,in kdo koga ni?!!! Je treba tistega svojega notranjega "hudiča" preseči,in zares premagati stare zamere...ker kot piše @Jest...politika to samo izkorišča. Sem že nekdaj pisal ..boli palčka qrac za partizanstvo in revolucijo...samo za denar in privilegije mu gre...pa ne bom še enkrat o "ibtimni opciji itd.... Samo,k folk vedno znova in znova naseda na stare fore... In kaj imajo potomci z tem,kar so njihovi očetje in dedki nekdaj delali?!...halooooo 80 let je že od konca 2SV!!! Za državo in ljudstvo bi morali preseči te svoje demone,in ponuditi roko. Janša-pa pljuvajte čez njega koliko hočete-on je naredil svojo domačo nalogo,in jo je ponudil...vsem.
-
Zakaj se je potrebno sploh ločevati na leve, desno, taspodnje, tatople, rdeče, zelene, roza,… pač vsi smo ljudje… ravno naša politika pa je tista, ki ljudi razdvojuje… Eni bi politiko vmešali prav v vsako debato… in na koncu ni nič drugega, kot slaba volja…
-
Gre za moralno vprašanje,ki razkriva perfidnost in izprijenost levega pola....enako bi lahko napisal za "palčka"...in seveda se je tudi on že oglasil....ker vidi,da v očeh prizadetih izgublja tla pod nogami... Ne glede na posledice za državljane in državo pod nobenim pogojem ne sprejemate drugače misleče,in ste iz tega naredili dobesedno religijo...tudi če vse "pocrka"-to je NOGO-sodelovati z "nasprotnikom" za dobro slovenstva. Je pa žalostno,da kot pišeš v zadnjem odstavku...je Janša v bistvu vse kar levi pol ima in je sploh zmožen ponuditi....za to pa gre vse v P.M.....res žalostno.
-
Po mojem je praktično nemogoče narediti avto, ki bi 100% vsem ustrezal, pa še EU predpisom.
-
Tako je bilo tudi oktobra pred 20-timi leti v Rutarju v Ljubljani ... božična glasba, dišave, okraski ...
-
-
Kdo je trenutno prisoten (Poglej celoten seznam)
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.