Sex chat
Ustvari kratki URL
-
Zadnja sporočila
-
Test je sicer za CX-80, je pa dejansko v osnovi enak dizel motor in večino ostalega tudi za CX-60. Večinoma same hvale, vsa čast Še vedno močno verjamejo v dizelski motor WWW.AVTOMANIJA.COM V dobi, ko avtomobilska industrija drvi (ali si vsaj poskuša prizadevati drveti) proti neslišni električni prihodnosti in kjer se zdi, da se prostornina motorjev iz leta v leto krči hitreje kot arktični led, se zdi...
-
Jaz se z tem katero olje dajo noter ne obremenjujem. Če so dali noter 0W20, me prav nič ne moti. Za mojih 8K na leto in če bom avto imel 10 let, bo to 80K. Predvidevam, da mi pri tej kilometrini mašina ne bo "zaribala" zaradi olja. 😁
-
Varnostni asistencni sistemi so sicer vgrajeni v vecini novejsih vozil... vendar je tudi veliko takih "pametnjakovicev", ki te zadeve izklopijo, ker jim gre mogoce na zivce piskanje... ali si mislijo, da oni pa tega nikoli ne bodo potrebovali ...
-
/media/jm5a2zgc/emergencyplug-auto-in-licht.jpg Emergency Plug – prevents EV roll-away via charge port WWW.EMERGENCY-PLUG.COM The Emergency Plug connects to any electric or hybrid vehicle’s charge port to block the drivetrain, preventing roll-away and power activation, and quickly creates a safe working environment for first responders.
-
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.