Sex chat
Ustvari kratki URL
-
Zadnja sporočila
-
Od Mraušk Mčk · Napisano
Še še jaz dodam kakšno črtico, - -energija dobljena s panelom pokrije energijo porabljeno za izdelavo le tega šele v 3 do 4 letih. Energija za razgradnjo tu ni všteta. Aja se pač samo ekološko zakoplje v zemljo, tako kot to počno z rabljenimi vetrnicami, ki jih je treba redno menjat. Za omrežje so solarni paneli prava naravna katastrofa, mnogo hujša od vetrnic. -
REX vozila (range extender) pa res težko pašejo v elektromobilnost. Tu naj bi bilo govora predvsem o BEV in pogojno PHEV. In, ja, se strinjam, neumen prispevek. In, ena "on topic". Jaz sem ta mesec prišel iz Munchna v Slovenijo z BEV brez težav - brez postanka za polnjenje.
-
Od Mraušk Mčk · Napisano
Na zeleni bencin!!!! Ja, ročka za točenje je zelena. Ampak ful je ekološko. S povprečno porabo 6,1 ker niso delovale avtoceste, če ne bi bilo še več. Če bi se peljali, na primer, s 200 konjskim dizel Pasatom, bi bila poraba 5 ali manj. Pa še bolje bi se peljali. Do Münchna na zeleni bencin WWW.RTVSLO.SI V Avtomobilnosti smo se odpravili do Münchna – tokrat z modelom leapmotor C10 s podaljševalnikom dosega. Torej s pogonom na... -
Joj ne no... se pravi eni bolj počas in z užitkom, pa da jim za ta dnar čim dlje stoji**, drugi bi pa neki na brzino pa da jim čim hitrej pride***. **avto v koloni, perverzneži ***mislim na cilj, da ne bom vulgaren izpadel
-
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.