suicidal
Ustvari kratki URL
-
Zadnja sporočila
-
Sem bil na Fordovem servisu, da bi jim vrnil Forda nazaj. Pa me trgovec vpraša, zakaj bi ga rad vrnil. Pa mu začnem razlagat: - "Vidite tisti hrib tam in tisto strmo cesto gor proti vasi?" - "Ja." - "No, Ford tam gor potegne samo do 75." - "Pa, gospod, saj to ni slabo, saj tisto je vendar kar huda strmina!" - "Težava je v tem, da jaz živim na številki 125..."
-
Ženske med 15-tim in 18-tim letom so kot Kitajska ali Iran: hitro se razvija, ima ogromno potencialov, a je za tujce zaprta. Ženske med 18-tim in 21-tim letom so kot Afrika: čudovita, a še vedno le na pol odkrita in na pol divja. Ženske med 21-tim in 35-tim letom so kot Indija ali Španija: zeloooo vroča. Ženske med 35-tim in 50-tim letom so kot Francija ali Italija: polna nekih zanimivih stavb in odpadajočih fasad, a še vedno zelo zanimiva in vredna obiska. Ženske med 50-tim in 60-tim letom so kot Rusija ali Kanada: prostrana in tiha. Nihče ne čuva meje, a kljub temu ni posebnega navala obiskovalcev. Ženske med 60-tim in 70-tim letom so kot Anglija ali Mongolija: slavna preteklost brez prihodnosti. Ženske po 70-tem letu so kot Sibirija: vsi vedo, kje je, a nikomur niti na misel ne pride, da bi hodil tja. Pri moških je malo drugače. Moški med 15-tim in 70-tim letom so kot Slovenija: vodi jih in jim vlada en ku#@c...
-
Od Mraušk Mčk · Napisano
Tistile na sliki zagotovo že ornk pridobiva na ceni. Če bi na sliki zraven stal še Luka Dončić, bi se vsi spraševali kdo je tisti zraven Binija.
-
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.