ReDevil Napisano 19. marec, 2007 Prijavi Napisano 19. marec, 2007 Treba obojga po mal! Kdaj pride mazdohist? Dans bi loh odbija? gor na?raufu pa mglenke not u odbija? da bo morala! Citiraj Dobrodo?li na forumu!
mazdohist Napisano 19. marec, 2007 Avtor Prijavi Napisano 19. marec, 2007 Treba obojga po mal! Kdaj pride mazdohist? Dans bi loh odbija? gor na?raufu pa mglenke not u odbija? da bo morala! jutro!!! mah nevem, ce sem sposoben danes dat udbijac gor!!!bom se vidu sm bl tak se tapetkov!!!! Citiraj mazda teka teka in se razspaca lite feltne pa ostanejo doma!
ReDevil Napisano 19. marec, 2007 Prijavi Napisano 19. marec, 2007 No sej po?as se ne mudi! Tkt pa nism nobenih ravbarjov tovku, sm ?ist kul prenesu kajlo tko da ni panike! Kaj pa ti dans nima? biznisa al kaj? Citiraj Dobrodo?li na forumu!
mazdohist Napisano 19. marec, 2007 Avtor Prijavi Napisano 19. marec, 2007 No sej po?as se ne mudi! Tkt pa nism nobenih ravbarjov tovku, sm ?ist kul prenesu kajlo tko da ni panike! Kaj pa ti dans nima? biznisa al kaj? ma kurac mi sct ponuja da ce pluzim mastne pare tako da sem ga ze gor vrgu!!!! kaj ti nisi piv?? jah mam pa kaj kdaj pa lahko tud kaj zamudim!!!! Citiraj mazda teka teka in se razspaca lite feltne pa ostanejo doma!
ReDevil Napisano 19. marec, 2007 Prijavi Napisano 19. marec, 2007 Kva bo? kej delu popoudne oz. ?e ma? kej cajta? A si mglenke tut ?e not u odbija? nafuku! Citiraj Dobrodo?li na forumu!
mazdohist Napisano 19. marec, 2007 Avtor Prijavi Napisano 19. marec, 2007 Kva bo? kej delu popoudne oz. ?e ma? kej cajta? A si mglenke tut ?e not u odbija? nafuku! delav bom zakaj??' ne meglenick se ni moram se neki prej narest zaj mam drug problem wagen od 2pa do 4k obratov ne vlece nikamor ko da ne dobi benza Citiraj mazda teka teka in se razspaca lite feltne pa ostanejo doma!
ReDevil Napisano 19. marec, 2007 Prijavi Napisano 19. marec, 2007 Mah sm mislu tko za kak pir! Ej mo?no da si k?ne smeti tkt not navleku k ti je benza zmankal, no sej ti bi mare ve? vedu povedat! Problem je pa ?e bi blo treba voz vle?t, k na tem odbija?u nima? kluke za vle?t spredi, no sej zadi je pa tut skrita! Citiraj Dobrodo?li na forumu!
mazdohist Napisano 19. marec, 2007 Avtor Prijavi Napisano 19. marec, 2007 Mah sm mislu tko za kak pir! Ej mo?no da si k?ne smeti tkt not navleku k ti je benza zmankal, no sej ti bi mare ve? vedu povedat! Problem je pa ?e bi blo treba voz vle?t, k na tem odbija?u nima? kluke za vle?t spredi, no sej zadi je pa tut skrita! bomo vidl kaj pa kako!!!! grem jaz zemelce pect pa pivo pit!!!! caw Citiraj mazda teka teka in se razspaca lite feltne pa ostanejo doma!
ReDevil Napisano 19. marec, 2007 Prijavi Napisano 19. marec, 2007 No drga? pa benz filtr neb blo slabo menat, pa mjbi ?e kej! Fino deli, pa pol gremo jutr dalje! Citiraj Dobrodo?li na forumu!
mazdohist Napisano 19. marec, 2007 Avtor Prijavi Napisano 19. marec, 2007 No drga? pa benz filtr neb blo slabo menat, pa mjbi ?e kej! Fino deli, pa pol gremo jutr dalje! zmenen caw Citiraj mazda teka teka in se razspaca lite feltne pa ostanejo doma!
ReDevil Napisano 19. marec, 2007 Prijavi Napisano 19. marec, 2007 U?ivi, pa previdno, pa jutr se kej oglas v tejle temi med 8. in 9. uro! Citiraj Dobrodo?li na forumu!
sql Napisano 19. marec, 2007 Prijavi Napisano 19. marec, 2007 U?ivi, pa previdno, pa jutr se kej oglas v tejle temi med 8. in 9. uro! mislm da bo tablco iskal ampak nism zihr! Citiraj
mazdohist Napisano 19. marec, 2007 Avtor Prijavi Napisano 19. marec, 2007 mislm da bo tablco iskal ampak nism zihr! jebi se Citiraj mazda teka teka in se razspaca lite feltne pa ostanejo doma!
sql Napisano 19. marec, 2007 Prijavi Napisano 19. marec, 2007 jebi se sam se ksno fejst mi prporoc pa bo!mislm pa se bom!! z veselm! Citiraj
mazdohist Napisano 19. marec, 2007 Avtor Prijavi Napisano 19. marec, 2007 sam se ksno fejst mi prporoc pa bo!mislm pa se bom!! z veselm! ekola gospodicna T je kot nalasc zate!!!! Citiraj mazda teka teka in se razspaca lite feltne pa ostanejo doma!
ReDevil Napisano 20. marec, 2007 Prijavi Napisano 20. marec, 2007 Kdo je zdej tablco zgubu in kdo jo mora iskat! Citiraj Dobrodo?li na forumu!
mazdohist Napisano 20. marec, 2007 Avtor Prijavi Napisano 20. marec, 2007 Kdo je zdej tablco zgubu in kdo jo mora iskat! jaz sem jo zgubu pa jaz jo moram zaj najdet!!!! Citiraj mazda teka teka in se razspaca lite feltne pa ostanejo doma!
ReDevil Napisano 20. marec, 2007 Prijavi Napisano 20. marec, 2007 Ou jebemti, nima? sre?e! ?koda da nis ?e mav prej pr?u na forumu, tko pa morm vsak cajt ?e letet! :ne vem: Citiraj Dobrodo?li na forumu!
mazdohist Napisano 20. marec, 2007 Avtor Prijavi Napisano 20. marec, 2007 Ou jebemti, nima? sre?e! ?koda da nis ?e mav prej pr?u na forumu, tko pa morm vsak cajt ?e letet! :ne vem: ah ni kaj bo ze neki!!!!! no saj jaz pa tud grem pocas se neki se zment pa lepo po tablico no ja vsaj narocit jo grem!!!! Citiraj mazda teka teka in se razspaca lite feltne pa ostanejo doma!
ReDevil Napisano 20. marec, 2007 Prijavi Napisano 20. marec, 2007 Ne jo ?e it naro?it! :ne vem: Po?ak par dni, pred tem prjav na kapsariji da si jo zgubu, mjbi se jo ?e najde, tko da raj po?ak! No stric mej se finofajn! Grem na arbajtmahn! Citiraj Dobrodo?li na forumu!
ReDevil Napisano 20. marec, 2007 Prijavi Napisano 20. marec, 2007 Helou fant! Citiraj Dobrodo?li na forumu!
ReDevil Napisano 20. marec, 2007 Prijavi Napisano 20. marec, 2007 Zgleda zdele usi sneg kidajo, tko da sm edini tle gor, pa ?e jz dam po?as kajlo in grem na malco! Citiraj Dobrodo?li na forumu!
sql Napisano 20. marec, 2007 Prijavi Napisano 20. marec, 2007 Helou fant! a mene mislis al si mislu mazdohista? Zgleda zdele usi sneg kidajo, tko da sm edini tle gor, pa ?e jz dam po?as kajlo in grem na malco! ah ke vsi zlorablajo sneg pa se z rocno obracajoMULCI!!! Citiraj
ReDevil Napisano 20. marec, 2007 Prijavi Napisano 20. marec, 2007 Tebe sm mislu ja! Citiraj Dobrodo?li na forumu!
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.