Prijavi
-
Zadnja sporočila
-
Za moje pojme sovražni govor ne obstaja,ker posega v pravico do svobode govora...levičarska zakonodaja je pa "nekaj drugega".... Poglej si Petersonov odgovor od 22:10 naprej,pa ti bo jasno za kaj gre....po želji pa lahko pogledaš cel video...👍 Še enkrat preberi si moj citat,ki si ga sam omenil...saj piše v slovenščini,pa bi moral razumeti...če ne pa preberi še tretjič. In,koga je Janša vabil na sodelovanje v vladi,in koga levi nikoli ne vabijo na sodelovanje....toliko o toleranci,izključevanju in sprejemanju drugače mislečih...pa tudi,če je na škodo državljanov in države...sem zgoraj napisal-v večini levi tega niste zmožni. Pometite najprej pred svojim pragom. Moje mnenje.
-
Od Mraušk Mčk · Napisano
Čuj! Gotof je! V Mariboru razstrelili ohišje radarja SIOL.NET Neznanec je konec tedna poškodoval ohišje za stacionarni radar na Gosposvetski cesti v Mariboru, ki je v lasti mestne občine. Kot so... -
Od Mraušk Mčk · Napisano
Takoj po svobodi so se intenzivno ukinjale dobre prakse prejšnjega režima. In to s strani novega, desnega! režima. Očitno so si želeli tudi oni nekaj krompirja nakrast. -
Od Mraušk Mčk · Napisano
Če bi odžagal sanke, bi skoraj zgledal kot avto. -
Se prav mam jaz razpotegnjenega in potlačenega SUV-a? 😱
-
-
Kdo je trenutno prisoten (Poglej celoten seznam)