Skoči na vsebino

Airbag

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

Zdravo!

Vozim Mazdo 323 sedan '97-'98. Od ?asa do ?asa mi utripa lu?ka za airbag, in sicer po 6x, nato 2-3s ni? in zopet 6x. :huh: ti intervali trajajo nekje po 10-20min. v?asih sploh ne utripa, v?asih pa ceu dan!!! :ne vem:

V knji?ici mi pi?e samo naj grem ?imprej na servis, a tudi na servisu ne vedo kaj bi to lahko blo!!! :bravo:

?e morda kdo ve, kaj nej bi to pomenil, al ?e ma iste probleme morda tudi s kaatero drugo mazdo. sem pa ?e gledal vsa stikala, vse ?ice majo dobr stik, celo sede? sm vn ?raufu :angry:

Hvala za odgovore!

IPB Image
IPB Image
...::RX-8 LEPOTICA IN ZVER::...
Napisano

Kabel ki gre na airbag na volanu ima? prekinjen, to je to.

Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS.

"Life is too short, to drive slow-shitty cars."

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Zadnja sporočila

• Aja... še to sem pozabil omeniti...Kar me je razočaralo so LED luči, ki niso dinamične, ima samo samodejno prekljapljanje med dolgimi in kratkimi ... in se mi zdi precej slabše, kot pri moji CX-60 ...     
    • Sparkasse ima limit v nastavitvah na spletu. Na mobikni ga ne moreš dvignit. Tudi sam sem ga dvigoval za plačilo avta.   Ko sem še bil na NKBMu, sem tudi za Focusa dvignil limit na spletu, plačal iz spletne in potem spustil limit. Je pa napaka smotana. NKBM je tudi rekel, da pač ne gre, Sparkasse pa lepo javi, da si presegel limit nakazila.
    • Boss, vse bolj se mi zdi, da imaš ti neko preganjavico.😊 To vse, kar si napisal, da se ti je zgodilo v enem dnevu, se meni ni zgodilo v tridesetih letih na kolesu. 😉
    • Ha, ha, stavek "sem komaj čakal, da pridem nazaj v Slovenijo" pa zmaga. 🤣 A ti to resno? A se voziš pogosto po naši kvazi avtocesti? Takšne agresije, nespoštovanja predpisov, izsiljevanja pri prehihevanju, vožnje po levem pasu pod omejitvijo par kilometrov, blendanja prepotentnih debelovratcev z zlatim  lancem in telefonom pred gobcem, vožnje za ritjo kot jo doživiš pri nas, mislim da je ni niti v Indiji... Seveda, to velja, ko ne stojiš par ur in rabiš od KP do Ljubljane po tri ure in pol, včasih, ko imaš srečo tudi štiri.  Boss, vem, da ne maraš špagetarjev, a oni so z svojimi tremi pasovi na avtocesti in veliko bolj kulturno vožnjo, vesoljska ladja za nas balkance. 
    • No ja, dokler ne boš razkazoval družinskih draguljev na kameri si v redu. 😜   Tole ni izmišljeno in dejansko so imeli v kontaktnem centru enega takega ekshibicionista. Kljub ponavljanju policija ni ukrepala, češ sej to ni kršenje javnega reda in miru. Če bi to naredil na tromostovjo bi ga prijeli, tko pa... 
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.