Kot so že predhodiki napisali in jaz včeraj, napumpaj na 2.5, 2.6 bara in to je to, če te ne moti bolj trda vožnja pa tudi to kar imaš zdaj ni prehudo. Bolje to kot premalo!
Ponavadi se gume, ki imajo malo mehkejšo bočnico pumpajo za 0.2 bara več, da jim ne pobira robov gume. (npr, zimske Nexen) 😉
Jaz bi napumpal vse štiri (hladne) na 2,5 kot je predvideno tovarniško, verjetno je tako iz nekega razloga, pa dobro je vsaj enkrat na mesec preveriti ali če je velika sprememba temperature zraka.
Če imaš že letne in bo jutri minus, potem malo spusti, mogoče za kakšne 0,2 do 0,3. Kaže pa, da bo na obali plus, tako da verjetno ni panike, le malo bolj previdno v ovinke zaradi dežja, razen če imaš izkušnje in rada #driftaš" 😁.
Res je ampak pred črko R ponavadi ni hitrostne ornake ker je na koncu W. Nočem bit pameten ampak nekje sem enkrat zasledil, da so take gume bolj primerne za bolj športna oziroma vozila, ki rabijo ojačano bočnico. Zdaj se to označuje z oznako XL. 😉
Gre za to znamko:
HONGQI Slovenija – Luksuzni kitajski avtomobili prihodnosti
HONGQI-AUTO.SI
HONGQI – prihodnost vožnje je tukaj. Inovativna električna in hibridna vozila s pametno tehnologijo in brezčasnim dizajnom.
Očitno bolj v "premium" razredu.
Tale pride recimo 105K EUR. 😆
E-HS9 - HONGQI Slovenia
HONGQI-AUTO.SI
HONGQI E-HS9 Cenik in specifikacije Testna vožnja Cenik in specifikacije Exclusive LR Kapaciteta baterije120 kWh Doseg...
Noro...
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.