Alex Napisano 9. maj, 2007 Prijavi Napisano 9. maj, 2007 Kogar moti "beep"ob vsaem pritisku gumbov na radiju v Mazdi 6,lahko le-tega enostavno izklopi. To velja za Bose ozvo?enja,kakor tudi za non-Bose radije. Postopek je slede?: -1.dajte kontakt, -2.ugasnite radio, -3.pritisnite in dr?ite gomb"APC(na gumbu,kjer pi?e zgoraj "SEEK).--- ---isto?asno pritisnite in dr?ite gumb ?t."5" toliko ?asa,dokler vam kratek pisk"beep" ne potrdi,da je operacija kon?ana. Pri nastavitvah klime bo ?e vedno sli?en "beep",pri radiu pa ne(niti na volanskih kontrolah.) Sam sem probal in deluje. LP Alex. Citiraj
LabiGT Napisano 9. maj, 2007 Prijavi Napisano 9. maj, 2007 ce bi kdo pogruntal kako se ugasne izjmeno moteci beeeeeeeeep ce se ne pripnes castim cevape Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Alex Napisano 9. maj, 2007 Avtor Prijavi Napisano 9. maj, 2007 ce bi kdo pogruntal kako se ugasne izjmeno moteci beeeeeeeeep ce se ne pripnes castim cevape Ah,ta bo pa bol te?ka...edino kak dober avtoelektri?ar te re?i.. Citiraj
Allyssa Napisano 9. maj, 2007 Prijavi Napisano 9. maj, 2007 ce bi kdo pogruntal kako se ugasne izjmeno moteci beeeeeeeeep ce se ne pripnes castim cevape ma ne mor? se vozt neprvezan,..sploh pr tvojmu stilu vo?nje Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
poky Napisano 9. maj, 2007 Prijavi Napisano 9. maj, 2007 Aha Labi,zaj pa vemo. Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
Alex Napisano 9. maj, 2007 Avtor Prijavi Napisano 9. maj, 2007 ma ne mor? se vozt neprvezan,..sploh pr tvojmu stilu vo?nje Itak pri takih hitrostih nema veze ?e si privezan.. Citiraj
Allyssa Napisano 9. maj, 2007 Prijavi Napisano 9. maj, 2007 Aha Labi,zaj pa vemo. kaj vemo? :ne vem: Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
YavarYe X6V6 Napisano 9. maj, 2007 Prijavi Napisano 9. maj, 2007 Itak pri takih hitrostih nema veze ?e si privezan.. Pri labiju mora? biti privezan da na pade? na njega, ko vozi ?ez desne ovinke. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
poky Napisano 9. maj, 2007 Prijavi Napisano 9. maj, 2007 Da je divjak.... A si ti kaj druga misla?? Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
Allyssa Napisano 9. maj, 2007 Prijavi Napisano 9. maj, 2007 Da je divjak.... A si ti kaj druga misla?? pa sej to smo vedl ?e prej Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
LabiGT Napisano 9. maj, 2007 Prijavi Napisano 9. maj, 2007 ne nisem v mislih sem imel recimo manvriranje na parkingu ali taksne stvari ko se takoj oglasi ta glupi beeeeep... ce bi bil skoz nepripet se ital uganse beeeeep cez nekaj minut pa me ne bi motil Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Alex Napisano 9. maj, 2007 Avtor Prijavi Napisano 9. maj, 2007 ne nisemv mislih sem imel recimo manvriranje na parkingu ali taksne stvari ko se takoj oglasi ta glupi beeeeep...ce bi bil skoz nepripet se ital uganse beeeeep cez nekaj minut pa me ne bi motil V tem se pa absolutno strinjam s tabo...za par metrov se mora? privezat. No,saj nikoli ne ve?,lahko pride kak ,in ti si lepo privezan.Moj kolega je tako pla?al kazen-na parkingu. Citiraj
Boss Napisano 9. maj, 2007 Prijavi Napisano 9. maj, 2007 Kontakt je v "vtika?u", kamor vtakne? pas. Zadevo odpre? preve?e? stikalo in avto bo skos mislil, da si privezan in ne bo ve? piskal To lahko naredi? tudi sam in ne rabi? elektri?arja je pa vseeno dobro, da ima? pri sebi kak?en, volt/ohm meter, da ne bo zadreg . Citiraj
komar Napisano 9. maj, 2007 Prijavi Napisano 9. maj, 2007 Pa mislim, da se to nekako da - sme imel pred 3. tedni nadomesto 6-ko iz AC ?., pa ni ni? bipala, ?e se nisi pripasal!!?? Druga?e, pa je pri "novi" sedaj malo bolje, ko za?ne piskat komaj pri 20km/h....no, ?e vedno prehitro! Citiraj Papa, Tomi
Alex Napisano 9. maj, 2007 Avtor Prijavi Napisano 9. maj, 2007 Pa mislim, da se to nekako da - sme imel pred 3. tedni nadomesto 6-ko iz AC ?., pa ni ni? bipala, ?e se nisi pripasal!!??Druga?e, pa je pri "novi" sedaj malo bolje, ko za?ne piskat komaj pri 20km/h....no, ?e vedno prehitro! Se pravi,da ?e premakne? avto rikverc,ne sme? it ve? kot 20km/h Citiraj
Grega_ Napisano 9. maj, 2007 Prijavi Napisano 9. maj, 2007 Labi na servisu re?i naj ti izklopijo pa bo. Kolega je tako naredil na C3-ju, sam je moral podpisati neko izjavo ,tako da je avto imel potem polovico zvezdice manj na NCAP Citiraj
Alex Napisano 9. maj, 2007 Avtor Prijavi Napisano 9. maj, 2007 Labi na servisu re?i naj ti izklopijo pa bo. Kolega je tako naredil na C3-ju, sam je moral podpisati neko izjavo ,tako da je avto imel potem polovico zvezdice manj na NCAP Se pravi,da pol ni imel ve? nobene zvezdice. Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.