Prijavi
-
Zadnja sporočila
-
In potem je bil Janša diktator, ker je pri nas uvedel podobne zapore kot so jih povsod po svetu. Tale golobnjak je pa super, ko nam postavlja take pogoje, da kmalu pralnih strojev ne bomo rabili, ker bomo nagi okoli hodili, umivali se bomo pa z mrzlo vodo, da ne bo "šoka", ker bomo živeli v mrzlih stanovanjih. Ampak, kar je res je res, elektrike bomo pa tako malo porabili, da bodo Soške elektrarne zadoščale za celo Slovenijo...
-
Ni treba vdirat v stanovanje, se lahko reši z odklopniki. Potem je naenkrat tema, glasba izgine, klime se ustavijo, tuširanje je podobno kot v JLA, ...😁
-
In kaj, 200€/ na osebo za tuširanje na leto je dosti? Tudi, če bi bilo 500€ se bi še vedno tuširali pri nas doma. In to z toplo vodo iz 120 litrskega bojlerja. Kopalnico segrejem seveda z električnim radiatorjem (lojtro) In ko pridem v dnevno sobo, me čaka toplota iz klime. In to ne iz ene. Iz treh. Tako v dnevni dobi kot v dveh drugih. In potem lepo vklopim feršterker(ojačevalec) za kitaro na lampe, ki žre veliko elektrike (elektronke in to). Da ga vidim junaka inšpektorskega, ki bi vstopil v moje stanovanje. In da mi holob prepove kaj od tega.
-
-
Kdo je trenutno prisoten (Poglej celoten seznam)
- Ni prijavljenih registriranih uporabnikov