Prijavi
-
Zadnja sporočila
-
ja mam včasih občutek, da sem edini... jebat ga nisem v javnem sektorju al pa v zdravstvu. Problem je v tem, da dobri 6 let nazaj sem prišel v oddelek, kjer so bile staroste in sem se od njih učil ter se lahko vedno uprl na njih, ko je kaj zašmelcalo. Zdaj je pa vseh teh 5 odšlo v penzione (žal eden tudi pod rušo) in sem dobil v oddelek mlade čokolinote, ki so roko na srce pridni in delovni in čist OK. Razlika je v tem, da prej sem se jaz lahko posvetoval s 5 ljudmi, zdaj se pa 5 mladincev posvetuje zgolj z mano. Se pravi, ko gre nekaj narobe, ko se kaj ne zna je treba pomagat. Ker vodim oddelek je tudi cela koordinacija na meni in vsa ostala jajca, ki pridejo okli tega. Tudi vsi vsi ostali oddelki vedno obračajo samo name, ker sem edina starosta z izkušnjami tako vodenja kot same tehnike in sem dovolj dolgo v firmi, sem pač pri vsaki pasji procesiji prisiljen bit zraven. Nič ne rečem, plača je temu primerna, ampak vedno se v takih zadevah reče, da denar pa res ni vse in bi se danes takoj odpovedal 10% plače, da dobim enega, s katerim si bi razdelil moje delo, al pa vsaj da bi prevzel ene 25-30% le tega pa da mogoče lahko grem na dopust brez prenosnika s sabo.
-
Ne morem verjeti...od vseh teh romanov ti je ratalo spisati en prispevek,kjer se 100% steinjam. Še je upanje zate...samo potruditi se moraš😉
-
Sej to sem izkoristil, ker je zakonska nuja, ampak to je samo 10 dni dopusta... se pravi dva tedna. Zdajle smo prišli do dogovora, da bom vsak teden do julija kakšen dan, če bo sreča mogoče dva izkoristil.... skupaj en teden dopusta pa ni šanse. Tko, da kr mal bolečina.