Skoči na vsebino

Prijavi

• Zadnja sporočila

• Kar sem uspel voziti ženinega CX30 me ni motilo, ker je precej uglajeno narejeno, hkrati pa se ne tresem kaj bo z baterijo in me oranžna lučka, ki sveti na armaturki ob izklopu bolj moti kot sam izklop. Mi je pa izjemno nadleženi asistenčni sistem, ki piska ob prekoračitvi hitrosti, tega pa obvezno izklopim vsakič posebej, ker ne moreš zdržati vsega tega piskanja, razen če si čisto gluh.
    • kako si prišel do njihovega kontakta ?!? :), spletna stran jim (trenutno ne deluje), jaz sem jih klical na stacionarno številko (itak da jih ne dobiš), sedaj sem poslal mail na tri.krone@siol.net če je pravi in delujoč, tako da upam, da v doglednem odgovorijo :)....
    • Ali kdo od vas vozi avto brez izklopljenega I-STOP? Jaz sem na vseh avtih do sedaj takoj pri vstopu v avto avtomatično izklopil start stop sistem.  LP  
    • Ja ker spet je tako predpisano. Vec ne bom rekel. Lahko ti gre lucka za tablico a ves
    • Da je predpisana menjava na 60k ceprav ne bi bilo treba......   Tako kot pri meni zavorna dve leti ALI 30.000km.....pa menjajo vsako leto....dot zavorna nima probleme s kilometri bolj s časom ker vlece vlago nase skozi leta in rata redka. Ne bi bilo nic narobe da mi jo menjajo samo na 2 leti, kljub temu da bi to pomenilo 60.000km....zivimo v svetu predpisov in papirne odgovornosti
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.