Skoči na vsebino

Izpu?ni kolektorji

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

No stvar je taka ?e se gdo zanima da bi kupil ?portne kolektorje (rabljene) naj mi sporo?i.Kolektorji se bodo prodajali ?ez par mescov tako da imate ?as da na?parate denar :hohoho: .Ceno bom pa ?ez kak?en dan povedal.

Napisano

JDM kolektor od KL-ZE je itak ?e serijsko pomoje dovolj dober, da lahko tega proda. :P

Ja samo je ta bolj?i :D

turbo al klze? :bravo:

povej pametno ceno pa se mogo?e zmenimo... :P

Na ?alost ni? od tega upajmo da naslednje leto druga mo?nost ker turbo je za pussyje :hohoho:

Glede kolektorjev bom sporo?il ceno po moje jutri!!!

Napisano

Hja...jst bi bil zainteresiran, ?e bi blo res kej pocen (beri 3x prepocen!) :D

Ker se mi zdi nesmiselno devat tolk ke?a za kolektorje...?e se bo delal tuning potem se bo delal vsekakor v smeri turbine... :P

Thanx za info anyway ;)

:)
Napisano

Hja...jst bi bil zainteresiran, ?e bi blo res kej pocen (beri 3x prepocen!) :D

Ker se mi zdi nesmiselno devat tolk ke?a za kolektorje...?e se bo delal tuning potem se bo delal vsekakor v smeri turbine... :P

Thanx za info anyway ;)

Ja take so cene sploh pa za to ker so novi.Sej ni pene gdo bo hotel me kontaktira in se zmenimo.

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Zadnja sporočila

• To se strinjam, elektrike ne bodo toliko podražili, bojim pa se še višje omrežnine in uvedba novega davka na prevožene km kar so nekatere države že uvedle. 100% sem da bodo EV nekje upalili, samo še ne vemo točno kako in kdaj.
    • Elektrika se ne bo nikoli podražila toliko kot gorivo. Se niti ne sme, sicer proizvodnja/gospodarstvo škripne. Poleg tega elektriko proizvajamo v Sloveniji, nafte pa ne. Pa saj sem to že nevemkolikokrat zapisal.   Mogoče vprašanje za vse vas: Kje je tista meja cene bencina/dizla, da boste (vsaj) začeli razmišljati o EV?
    • Alex ne bluzi, pojdi se raje malo vozit s kolesom na luft pred zimo.   Start stop sistem je treba resitirat s testerjem na licu mesta ali s proceduro v navodilih takoj po menjavi. Drugače mora avto sam skozi parametre pogruntat. Npr če delaš mestno vožnjo po 2km bo trajalo par dni da pogrunta.  
    • Hvala za komentar, še en dokaz da je CX-30 precenjena gajbica (oziroma AC karavan).    Žal si na Mazda forumu v temi CX-30 kjer dokazano nekateri še vedno trdijo, da avto zmore nekaj, kar ni dokazano res.     Ne obupaj, dobrodošel med nami.   Kaj si pa prej vozil?
    • Kolikor sem pa jaz zasledil je pa za CX-30 določen obični akumulator, ker ne rabi takšne zagonske moči kot prejšnji modeli Mazd, ki so imeli i stop. Poglej v knjigo!  Jaz ga še nisem menjal.... 🤗😉 
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.