Allyssa Napisano 24. julij, 2007 Prijavi Napisano 24. julij, 2007 ja prav no...ce me ne maras me ne maras ampak si pa nejbolj prjazno bitje na svetu Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
poky Napisano 24. julij, 2007 Prijavi Napisano 24. julij, 2007 je biu prou od dolo?enga osebka ta sms He he,sn vedo.... Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
LabiGT Napisano 24. julij, 2007 Prijavi Napisano 24. julij, 2007 ampak si pa nejbolj prjazno bitje na svetu kar cokoladne prosim (tko sem razumu ta stavek) Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Allyssa Napisano 24. julij, 2007 Prijavi Napisano 24. julij, 2007 He he,sn vedo.... misl?? Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
poky Napisano 24. julij, 2007 Prijavi Napisano 24. julij, 2007 Vem! Samo re?i,da ni res. Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
Allyssa Napisano 24. julij, 2007 Prijavi Napisano 24. julij, 2007 kar cokoladne prosim (tko sem razumu ta stavek) tko je biu tud napisan Vem! Samo re?i,da ni res. ja ok no,..zakaj hudi?a mi nisi poslou smsa??? Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
poky Napisano 24. julij, 2007 Prijavi Napisano 24. julij, 2007 Provocira??? Nisem prava oseba! Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
Allyssa Napisano 24. julij, 2007 Prijavi Napisano 24. julij, 2007 Provocira??? Nisem prava oseba! mnja,..true Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
Allyssa Napisano 30. julij, 2007 Prijavi Napisano 30. julij, 2007 kaj se mi j pa dons sanal se zbudim,..pogledam u ogledau in zgledam nekam ?udn,..gledam gledam in kon?no dojamem, da nisem ve? blond ampak ?rna,..kao so prepovedal blond barvo noben ve? ni smel bit blond Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
poky Napisano 30. julij, 2007 Prijavi Napisano 30. julij, 2007 noben ve? ni smel bit blond Ti pa v jok in na drevo..... Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
Allyssa Napisano 30. julij, 2007 Prijavi Napisano 30. julij, 2007 Ti pa v jok in na drevo..... sam res,..zjutri sm bla ?ist Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
Boss Napisano 30. julij, 2007 Prijavi Napisano 30. julij, 2007 kaj se mi j pa dons sanal se zbudim,..pogledam u ogledau in zgledam nekam ?udn,..gledam gledam in kon?no dojamem, da nisem ve? blond ampak ?rna,..kao so prepovedal blond barvo noben ve? ni smel bit blond a ma to kaj veze z novim zakonom o kajenju? Te je strah, da ne bo? ve? smela vsepovsod kadit pa si v sanjah te strahove prenesla na barvo las :ne vem: Citiraj
Allyssa Napisano 30. julij, 2007 Prijavi Napisano 30. julij, 2007 ej ?ist mo?no sicer sm rekla da mam namen zmanj?at ?e ne clo nehat,..ampak za za?etk ?e bo 50% zmanj?ana poraba bo fajn Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
poky Napisano 30. julij, 2007 Prijavi Napisano 30. julij, 2007 Aha,"razlog" za ?ist nehat se torej oddaljuje?? Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
Allyssa Napisano 30. julij, 2007 Prijavi Napisano 30. julij, 2007 razlog za nehat me od srede oz ?etrtka ignorira,..kar niti ni ?udno glede na to kaj sm use napisala u "ljubavno pismo" Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
LabiGT Napisano 30. julij, 2007 Prijavi Napisano 30. julij, 2007 razlog za nehat me od srede oz ?etrtka ignorira,..kar niti ni ?udno glede na to kaj sm use napisala u "ljubavno pismo" nimas kaj pisma pisat...tvoj adut so torte pa mafini...to strategijo si izberi ce hoces kaj dosec e joj vse ti moram povedat no Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Allyssa Napisano 30. julij, 2007 Prijavi Napisano 30. julij, 2007 nimas kaj pisma pisat...tvoj adut so torte pa mafini...to strategijo si izberi ce hoces kaj dosec e joj vse ti moram povedat no kaj pa ?e ne pali na sladkarije? :ne vem: Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
poky Napisano 30. julij, 2007 Prijavi Napisano 30. julij, 2007 Ampak na sladkarije druge vrste pa ziher!! Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
Allyssa Napisano 30. julij, 2007 Prijavi Napisano 30. julij, 2007 Ampak na sladkarije druge vrste pa ziher!! hehe,..mal prepozn zdj za to Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
LabiGT Napisano 30. julij, 2007 Prijavi Napisano 30. julij, 2007 nikoli ni prepozno za take sladkarije... Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Allyssa Napisano 30. julij, 2007 Prijavi Napisano 30. julij, 2007 u tem primeru je Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
LabiGT Napisano 30. julij, 2007 Prijavi Napisano 30. julij, 2007 pol je pa ceh Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
poky Napisano 30. julij, 2007 Prijavi Napisano 30. julij, 2007 pol je pa ceh Itaq,z zavesicami. Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
Allyssa Napisano 30. julij, 2007 Prijavi Napisano 30. julij, 2007 pol je pa ceh Itaq,z zavesicami. Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
ReDevil Napisano 30. julij, 2007 Prijavi Napisano 30. julij, 2007 Zadne 3 no?i sm sanju kazn in polcaja kako dobro razpolo?en si zapisuje podatke! Citiraj Dobrodo?li na forumu!
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.