Katerih M6 je najve? med ?lani na forumu
Ustvari kratki URL
-
Zadnja sporočila
-
Od sennheiser · Napisano
Mislim vsak ma svoje mesto pod soncem. Servis Tesla načeloma kar ok laufa glede na informacije od mnogih sodelavcev. Večji problem nastane dejansko pri znamkah, ki niti nimajo še vzpostavljene ustrezne logistike v evropi. Pa daleč od tega da sem anti Kitajci, ne... sem pa del avtomobilske industrije in poznam dogajanje tudi iz malenkost drugačnega zornega kota. Če greš v smer BYD, Geely je mogoče celo varno. Vse ostalo, nišno in brez ozadja glavnih igralcev, je pa tombola. A bo čez 5 - 10 let to še obstajalo? Če ne bo, avto imaš lahko fenomenalno ohranjen vzdrževan, pa če ne bo možno dobiti dele, rata nepremičnina. Tudi zato sem se recimo lažje odločil za Mazdo, čeprav je v osnovi kitajska platforma. Pa vseeno ni nobene garancije da čez 10 let bo Mazda še vedno obstajala... po občutku sicer dvoimm v tak scenarij, ampak nikoli ne veš -
In potem me poskušajo prepričati, da je Rusija napadla Ukrajino, ker so Ukrajinci "grdo delali" z Rusi... Kako pa Rusi delajo z Rusi? Govorijo lahko po Rusko, ampak samo, če govorijo to, kar jim Putin dovoli... Manekenka, ki zelo skrbi Moskvo: strah jih je, da bo zamenjala Putina SIOL.NET Ruska zvezna varnostna služba FSB je vložila kazensko ovadbo proti Ksenii Maksimovi, nekdaj zelo uspešni manekenki iz Rusije, ki že več let živi v Veliki Britaniji. Maksimovo FSB zaradi njenega protivojnega... "V Rusiji so takoj po ruski invaziji Ukrajine konec februarja 2022 izbruhnili množični protivojni protesti, a so jih ruske oblasti zelo hitro zatrle. Od takrat v Rusiji protestov proti napadom na Ukrajino tako rekoč ni več, saj so v Moskvi sprejeli zelo stroge zakone, ki kaznujejo javno izražanje protivojnih stališč"
-
A v temu tiču grmi zajec... V temu zajcu tiči grm... V tem grmu tiči zajec! So vojne povzročile podnebni preobrat? N1INFO.SI Izpusti, ki jih povzroča uporaba fosilnih goriv, so, kot kaže, nehali naraščati in bi se lahko letos znižali za približno pol odstotka. Ob pravih ukrepih bi bil Sm kmet an s hribu doma, pa ne zastopm lih tanartabl... Povpraševanje zaradi vojne ne upade, povpraševanje ostane enako ali pa je še večje. Pade kvečjemu dobava. Vsaj po moji kmečki logiki... Pa izpusti CO2 iz izpušnih cevi vozil padejo, to je sicer res. Ampak povečajo se pa izpusti iz gorečih rafinerij. Torej je končna bilanca CO2 enaka ali pa še večja, le da od teh izpustov ni učinka in je uničeno nafto treba dodatno nadomestiti z drugimi energenti, tudi s premogom...
-
Kako lahko nekdo celo skupino protestnikov označi za brezdelneže? Nekdo, ki je med službo ves čas visel na tem forumu! Kaj bi si človek mislil o tem brezdelnežu, ki sodi druge po sebi??? (pa nikoli nisem protestiral, niti med kolesarji, niti med traktoristi, nikoli nisem bil v nobeni stranki in ne mislim biti)
-
https://www.dnevnik.si/sport/kolesarstvo/a-4160-l9rem-ip5um-p95krbite-2830230/
-
-
Kdo je trenutno prisoten (Poglej celoten seznam)
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.