BITJE Napisano 12. oktober, 2007 Prijavi Napisano 12. oktober, 2007 Alo fantje..... Evo jest sm novinc klele pa mam ze koj na za?etku en kup vpra?anj tok da ?e ste pripravljeni pomagat je res za?eljeno in sicer pred 14 dnem sm naro?u novo mazdo 2 GT in zej mam par upra?an rad bi dobu nek fletne da so ?im bol prazne maksimalno 5 krake krom z ?rno bravo skup kombiniran sej feltne sm ze najdu ?pan jih ma in sicer OZ Canova Black Diamond Cut sam majo pet lukn in toj problem rabm jih pa na ?tiri tok da ?e kdo ve za kak?ne podobne nej sporo?i sej drga? ma gor original 195/45/R16 sam to bojo za pozim za polet mo pa dal dor druge 16 col oziroma 17col ?e se bo dal mo vidl morem mal pra?at...no in pol ?e neki ke bi se dal zatemnit zadnje ?ipe ampak tko da bo homologiran pa da bo kul da nav pol k?ne frke, ker original da bi jih dodatno zatemnil jih ne morem tko pravjo na servisu.In ?e zadn upra?ane bral sm kle na forumu za Xsenon pa Bixsenon ke se da ro zrihtak k?n kontakt ?e bi lah do zrihtov... Citiraj
KAALman Napisano 12. oktober, 2007 Prijavi Napisano 12. oktober, 2007 feltne se dobijo za katerikoli tip avtomobila, tudi ?pan ti jih verjetno lahko zrikta na 4 luknje kak dolgo bo? pa ?akal na avto ? aja, pa kolk stane tale kibla mala z GT opremo Citiraj LP KAALman
LabiGT Napisano 12. oktober, 2007 Prijavi Napisano 12. oktober, 2007 bitje se ti vid, da si vznemirejen, ker sem rabil se enigmo, da mi desfrira kaj hoces povedat. No, feltne: canova se da dobit tudi za mazdo, 16x7.5 17 kar pozabi, ker ni ustrezne dimenzije gume (205/35 17, sploh ne obstaja) Tudi z 16 col bo problem, ker je sirina 7.5 prevec za 195 gumo lahko bi kvecjemu dal 205/45 16, sam je odstopanje mal vecje... lahko pogledava pol, ko so bos odlocil sicer pa: welcome on board ! Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
BOJČ Napisano 12. oktober, 2007 Prijavi Napisano 12. oktober, 2007 Za temnenje stekel poglej na forum pod to temo in preberi poste. Tam bo? na?el vse kontakte, pa mnenja in ostalo. In dobrodo?el Citiraj Success is getting what U want, happiness is wanting what U get.
ReDevil Napisano 12. oktober, 2007 Prijavi Napisano 12. oktober, 2007 Najprej dobrodo?u na forumu, mam pa jz eno vpra?anje - kok ma kon?kov tale voz in kok si denarcev stresu oz. jih ?e bo?? Citiraj Dobrodo?li na forumu!
wildcat Napisano 12. oktober, 2007 Prijavi Napisano 12. oktober, 2007 M2 1,5 GT --- 14.890,-? Kovinska barva --- 360,-? 1500ccm = 103 KM Lp, Citiraj All I ask: the sky above and the road below me. BlueSky
BITJE Napisano 12. oktober, 2007 Avtor Prijavi Napisano 12. oktober, 2007 alo ja res je tko kt je napisov sam moja me pride 16.150 e k mam sm se usne dal...ja hvala za odgovore bom pogledov za zatemnitev ?ip kle na forumu...ja za fltne sm pa klicov ?pana sam takih ali podobnih tem nima os msm so ene sam mi niso u?e?...aja kiblico pa dobim konc februarja sam bi rad tole use mu prej popedenan da se pol sam zrihta da nam se iskov pol 1 mesc zato sm pa reku da vs hekse mal popra?am... thenks' Citiraj
uklopko Napisano 12. oktober, 2007 Prijavi Napisano 12. oktober, 2007 pozdravljen na forumu in velik u?itkov ob novi mazdi Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
wiperboy Napisano 12. oktober, 2007 Prijavi Napisano 12. oktober, 2007 bitje pa saj ma? tu na forumu wildcat ona ti je direktna veza za vse uradne stvari v zvezi z mazdami (?eprav je name pozabila ko sem jo klical za dele) Citiraj gremo na?i.....
Mazda323 Napisano 12. oktober, 2007 Prijavi Napisano 12. oktober, 2007 Kaj bi bilo mo?no ?e bi ne samo ti, ampak ve?ina auslenderov tukaj iz SLO pisala prosim po SLOVENSKO in ne po va?e ker nismo vsi od tam kot vi... Hvala! Citiraj
poky Napisano 13. oktober, 2007 Prijavi Napisano 13. oktober, 2007 Pa naj ti dobro slu?i. Aja,pa na kako sre?anje pripelji pokazat ta avtek. Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
BITJE Napisano 13. oktober, 2007 Avtor Prijavi Napisano 13. oktober, 2007 Poky ve? da ga prpelov pokazat ni pene....sam kej se februar....joooooo Citiraj
BITJE Napisano 14. oktober, 2007 Avtor Prijavi Napisano 14. oktober, 2007 bitje se ti vid, da si vznemirejen, ker sem rabil se enigmo, da mi desfrira kaj hoces povedat.No, feltne: canova se da dobit tudi za mazdo, 16x7.517 kar pozabi, ker ni ustrezne dimenzije gume (205/35 17, sploh ne obstaja)Tudi z 16 col bo problem, ker je sirina 7.5 prevec za 195 gumolahko bi kvecjemu dal 205/45 16, sam je odstopanje mal vecje...lahko pogledava pol, ko so bos odlocil sicer pa: welcome on board ! LabiGT a se res da dobit OZ Canova Black Diamond Cut? sam da so za mazdo 2 a ve? 4 lukne??!!!!Dej ?e se da oziroma ?e lah zrihta? kak?ne podobne alpa ?e ve? ke jih dobit mi plis sporo? lah so tud tri krake sam da so tak na?in kukr canova uglavnem ?im bl prazne pa da so 16 col...aja a kdo rabi 5 krake original mazdine feltne 15 col jest sm jih mu na tastari dvojki pa sm jo prodal, tanova ma pa itak original 16 col gor tok da jih ne rabim ve? ?e kdo rabi nej sporo?i ugodno Citiraj
LabiGT Napisano 15. oktober, 2007 Prijavi Napisano 15. oktober, 2007 potem pri spanu mas tudi msw 11http://b2c.span.si/?p=a&i=200000412604...p;ord=&orv= in tako dalje...bo treba mal iskat Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.