Skoči na vsebino

PREDSTAVITEV BOBIRIDERA

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

Bobi, ?koda sam da nima? kej mo?nejga pod motornim pokrovom, al teb ?isto zado??a, ker po izgledu bi marsiker mislu da je motor 3.0 :P

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

• 4 tedne kasneje...
  • Odgovori 152
  • Ustvarjeno
  • Zadnji odgovor

Najbolj aktivni uporabniki v tej temi

Najbolj aktivni uporabniki v tej temi

Naložene slike

Napisano

Bobi, ?koda sam da nima? kej mo?nejga pod motornim pokrovom, al teb ?isto zado??a, ker po izgledu bi marsiker mislu da je motor 3.0 :P

Ejga Bobi - kako si pa spedenal homologacijo za temnenje ?ajb? Me glih mika si dat komplet temno pa me mal zanima ?e se kako da priti okol homolome...

lp Kuscar

5578_1.png
Napisano

Ejga Bobi - kako si pa spedenal homologacijo za temnenje ?ajb? Me glih mika si dat komplet temno pa me mal zanima ?e se kako da priti okol homolome...

lp Kuscar

:D se pravi cajt temnil pred novim zakonom ne da se nic prit okoli lahko jih das temnit samo ti jih ne homologirajo ampak vpisejo pod opombo pol pa odvisno al bo policaj pogruntal al ne moj kolega se ze dve leti tak vozi in se ni mel problemov (menimo se za prva stranska stekla)

mazdamaf311474.jpg

MAZDA POWER

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Zadnja sporočila

• Ne vem kaj ti bereš Boss, ampak jaz novic ne dojemam-razumem enako ... Razumeva pa verjetno, da Mazda zadnje čase razvija-proizvaja predvsem SUV, ker tako želi večina kupcev in da komercialni novinarji pišejo predvsem tisto, kar radi beremo - udarne, poenostavljene novice.    In človek, tukaj vidim da se strinjava, ima nek vpliv tudi na podnebje. Vsak razume, če ima človek telesno temperaturo namesto 37 stopinj 38 stopinj, je bolan, težko normalno funkcionira, delovanje telesa je ogroženo. Ne razumemo pa, kaj 1 stopinja spremembe pomeni za planet Zemlja. Kaj pomeni, če svojo pot-hitrost malenkost spremenijo oceanski morski tokovi, ki prenašajo ogromne količine energije (toplote) z enega konca planeta na drugega. Da se ravnotežja, ki so se na Zemlji vzpostavljala na tisoče let, zjajcajo. So sedanji izredni vremenski pojavi naravni ali povzročeni s strani človeške dejavnosti? Po mojem rezultat obojega, nekaj prispeva narava (sončna dejavnost, ustaljeni naravni cikli), nekaj človek (z emisijami CO2, prašnih delcev, drugih plinov, sečnjo, pozidavo, ....). Ni pa to enostavno ugotoviti in je prezapleteno, da bi razumeli Facebook doktorji, brez dobrega naravoslovnega znanja.    
    • Pardon, osnovni model z radiem, brez zaslona. 
    • Tole bi moral pa Zmaj uganit, kje sva danes bila z našo 11letnico.      
    • Mi rinemo v kamp Straško (kar je skoraj isto kot Novalja) vsako drugo leto. Zakaj? Ker je prikolica od firme (poceni), ker je do morja 10m in ker je do diving centra 30m.  Ampak to je tudi vse. No ja, med drevesi je 3,5m - točno prava razdalja za ležalno mrežo.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.