hope Napisano 14. december, 2007 Prijavi Napisano 14. december, 2007 Kakav armi bre Sem iz Pristine, zivel tam 12 letPotem smo sli v Istanbul, zivel tam 5 letIn potem v Ljubljano Sem sklepala po sliki... Citiraj >>>beauty<<<
LabiGT Napisano 14. december, 2007 Prijavi Napisano 14. december, 2007 Evo sem spremenil, ker nisi edina, ki to misli... Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
hope Napisano 14. december, 2007 Prijavi Napisano 14. december, 2007 Evo sem spremenil, ker nisi edina, ki to misli... O lepa!! A kje tm dela?? Jz sm tudi nedale? stran Citiraj >>>beauty<<<
LabiGT Napisano 14. december, 2007 Prijavi Napisano 14. december, 2007 Sej je v Ljubljani vse nedalec stran Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
hope Napisano 14. december, 2007 Prijavi Napisano 14. december, 2007 Sej je v Ljubljani vse nedalec stran :D Ampak jaz sem RES blizu Citiraj >>>beauty<<<
BOJČ Napisano 14. december, 2007 Prijavi Napisano 14. december, 2007 :D Ampak jaz sem RES blizu Joooooj Labi, kolk se ti pusti? prosit... Citiraj Success is getting what U want, happiness is wanting what U get.
LabiGT Napisano 14. december, 2007 Prijavi Napisano 14. december, 2007 Da vidmo zdaj kje si ti: res blizu je: 1. avtopralnica, najbrz ne delas tam, ker bi te ze zdavnaj "uocio" 2. gama, isto kot zgoraj 3. millenium, isto kot zgoraj 4. i give up Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Marko_mx-3 Napisano 14. december, 2007 Prijavi Napisano 14. december, 2007 Merkur, Factory outlet, ...... Citiraj
LabiGT Napisano 14. december, 2007 Prijavi Napisano 14. december, 2007 Joooooj Labi, kolk se ti pusti? prosit... mene je ze skenslala, ko je rekla, da me ne casti...tko da Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
hope Napisano 14. december, 2007 Prijavi Napisano 14. december, 2007 HAHAHAHA Tok blizu pa nism... sem 2 kri?i??i stran Sam zdej pa vem kje si ti, ker ne?esa pa? nisi dal na seznam Citiraj >>>beauty<<<
LabiGT Napisano 14. december, 2007 Prijavi Napisano 14. december, 2007 Sam zdej pa vem kje si ti, ker ne?esa pa? nisi dal na seznam I'm busted...Sem resevalec v atlantisu Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
hope Napisano 14. december, 2007 Prijavi Napisano 14. december, 2007 I'm busted...Sem resevalec v atlantisu nene, avto predale? parkiran Citiraj >>>beauty<<<
LabiGT Napisano 14. december, 2007 Prijavi Napisano 14. december, 2007 sej grem s kolesom pol... Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Sishi Napisano 14. december, 2007 Avtor Prijavi Napisano 14. december, 2007 Ma vi kle sam pri?ate a bo kdo kej spil :ne vem: Citiraj Sex, V6 and Rock 'N' Roll
LabiGT Napisano 14. december, 2007 Prijavi Napisano 14. december, 2007 ok, eno dzusvodko Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
hope Napisano 14. december, 2007 Prijavi Napisano 14. december, 2007 Une autre caffe s'il vous plait Citiraj >>>beauty<<<
BOJČ Napisano 14. december, 2007 Prijavi Napisano 14. december, 2007 Une autre caffe s'il vous plait Blondi, pa francosko govori... Mmmmmmmh, to mi delaj... Citiraj Success is getting what U want, happiness is wanting what U get.
hope Napisano 14. december, 2007 Prijavi Napisano 14. december, 2007 Blondi, pa francosko govori... Mmmmmmmh, to mi delaj... Mais seulement un petit, ... pas beaucoup Citiraj >>>beauty<<<
LabiGT Napisano 14. december, 2007 Prijavi Napisano 14. december, 2007 Mais seulement un petit, ... pas beaucoup Toliko, da si ga razkurla Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
BOJČ Napisano 14. december, 2007 Prijavi Napisano 14. december, 2007 Toliko, da si ga razkurla He, he, Labi saj me je res... Sem ?e nesel v na?o prevajalsko slu?bo... Citiraj Success is getting what U want, happiness is wanting what U get.
LabiGT Napisano 14. december, 2007 Prijavi Napisano 14. december, 2007 Ti jaz prevedem....ceneje te pride (par cevapov) Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Boss Napisano 14. december, 2007 Prijavi Napisano 14. december, 2007 Toliko, da si ga razkurla hehe... napalila ga je... ?e kak?no tako bolj romanti?no frazo od naro?anja kave mu povej pa se bo ?ist stopil. Citiraj
BOJČ Napisano 14. december, 2007 Prijavi Napisano 14. december, 2007 Neeeeeeee, ni? ve? paljenja, saj sem ?e tako ali tako zadost... Pa danes gremo s kolegi zve?er ven, imamo redno letno sre?anje in ?e bom preve? napaljen bo hudi?... Citiraj Success is getting what U want, happiness is wanting what U get.
hope Napisano 14. december, 2007 Prijavi Napisano 14. december, 2007 hehe... napalila ga je... ?e kak?no tako bolj romanti?no frazo od naro?anja kave mu povej pa se bo ?ist stopil. Take pa samo moj dragi dobi. Citiraj >>>beauty<<<
BOJČ Napisano 14. december, 2007 Prijavi Napisano 14. december, 2007 Take pa samo moj dragi dobi. Sedaj pa iskreno upam, da bo padlo pol metra snega, da se bom noter vrgel in ohladil... Pa dobro fantje za kak?nega me imate, haloooooooo Citiraj Success is getting what U want, happiness is wanting what U get.
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.