Kak?no namizje imate?
Ustvari kratki URL
-
Zadnja sporočila
-
Mazda 3 G120 in G122 sta oznaki za moč v KM za ta dva motorja in to je 120KM in 122KM. Ne vem no, imel si tedva modela pa mešaš vse živo. G120 je bila tretja generacija Mazda 3 2.0 skyactiv-G G122 pa je četrta generacija Mazda 2 2.0 skyactive-G To pa kot kažeš na sliki je bil pa G165 v tretji generaciji G150 pa kot oznaka ni obstajal, saj je bil to še motor izpred Skyacive-G obdobja. Verjetno 2. al pa celo 1. generacija 2.0 motorja DOHC s 150KM.
-
Evo, danes pa 14km pohod do čudovitega jezera Sorapis....
-
Tud men so se takole smejali, ko sem že pred nekaj časa povedal enako, kdo je največja grožnja svetu. Eni pač niso verjeli in še vedno živijo v Lalalandu. Če bo samo gorivo šlo gor je še najmanj kar se lahko zgodi, pa itak bo za to pernati kriv.
-
Seveda se hecam in sem zadovoljen. 🙂 Pozabil sem omeniti, da sem vrhniški klanec prevozil v 6 prestavi brez težav 😅
-
Letos bom delal frcado in s tem pridobil dve dodatni sobi (2x 25m2) in imam namen v vsako sobo zmontirati tudi klimo. Pogoj je da ima wifi modul, ter opcijo hlajenje/gretje (naceloma imajo to sedaj ze vse). Gledam pa predvsem neko cenovno ugodno opcijo v rangu 400-500€, ker ne mislim dajati +1k za eno sobo. Vem da je mitsubishi bog in batina med klimami in jo imam v dnevni sobi, vendar je najcenejsi model takoj cez jurja. Nekako mi je v uci padel kitajc hisense pa me zanima ali ima kdo od vas kaksne izkusnje s to znamko :). Vox, tesla, gree sem bolj kot ne slisal samo negativne komentarje. Tale Hisense komplet (nov) dobim recimo za 400€ (3.5 KW)
-
-
Kdo je trenutno prisoten (Poglej celoten seznam)
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.