Alex Napisano 20. november, 2007 Prijavi Napisano 20. november, 2007 Zdele pa grem na trening, ?ist zaspan, se prav bom lahka tar?a, no upam d bom usaj pre?ivu sparing! Vrjetn bi blo bol za zdravje, ?e bi se z nasprotnim spolom zmenu! Itaq,pol pa eno dobro masa?ico(lahko eroti?no),pa je re?eno. erm,..ok,..predstavli si zdj tko,...kup bab na kupu,..v frizerskem salonu,...afkors vse primorke,..in se za?ne z anka in pero,...pol je kmal ?e 5 besed krneki v stavku,..na konc pogovora gleda? k tele v nova vrata ker itak kr pre?altajo na italjansk in te ?udn gledajo kako da ti ni vse jasn Ti jih pa zafrkni in se nau?i italijansko.Pol jim bo? pa kako vrnila.
Allyssa Napisano 20. november, 2007 Prijavi Napisano 20. november, 2007 bom raj ?e naprej ?udn gledala NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
bbilder Napisano 20. november, 2007 Prijavi Napisano 20. november, 2007 u ponedeljek mam en ful zajeban izpit, pa se morm kr dost u?it
ReDevil Napisano 21. november, 2007 Avtor Prijavi Napisano 21. november, 2007 ?e zdej se pogovarjam z gospodi?no po Meso?erju, matr milo kdo bo pa ustou zutrej! Dobrodo?li na forumu!
daSKAn Napisano 21. november, 2007 Prijavi Napisano 21. november, 2007 Mam dokaz da ce se pogovarjas z rozami, da se te na to "odzovejo". Na sihtu, so ble cist v zadnjih vzihljajih, ko sem se odlocu da jih prevzamem v "nego", no in use zdej rasejo ko zmesane edin una zraven moje mize je cist v kurcu, pa ze 2x se je samomorilsko zalucala iz police...res. Tko da sigurno poslusa moje jabranje, pizdenje, stokanje, grmenje od zadnjih 2-eh tednov... pa je cist fertik.
ReDevil Napisano 22. november, 2007 Avtor Prijavi Napisano 22. november, 2007 Eh ta na? fuzbal, kake ovce, ?e dobr d sm ga gledu samo ene 15 minut pol pa ?ov pod kovtr, no tkt je blo ?e 0:0, pol pa sm kr k sm vidu d je blo poraza za 2 gola, no pa ?e dobr pomislm ni blo n? ?udnga! :ne vem: Dobrodo?li na forumu!
Allyssa Napisano 22. november, 2007 Prijavi Napisano 22. november, 2007 proklet tepih mali kosmat je za?el lajat ?e ob pol sedmih zjutri,...?udovita budnica,...poky ?e zdj piha od jeze zard tega NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
BOJČ Napisano 22. november, 2007 Prijavi Napisano 22. november, 2007 proklet tepih mali kosmat je za?el lajat ?e ob pol sedmih zjutri,...?udovita budnica,...poky ?e zdj piha od jeze zard tega Ma vr? tepih ven, sej se tko al tko sam prah na njem nabira in sploh ni zdrav... Success is getting what U want, happiness is wanting what U get.
Allyssa Napisano 22. november, 2007 Prijavi Napisano 22. november, 2007 pa to je self-moving tepih AKA Lina,..ku?ika EDIT:bravo Boj?,to sn ?e jaz reko........ Edit k EDITu: ne nakladi k nisi n? taga rekO EDIt na edit k EDITu:ni? ne nakladam! NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
LabiGT Napisano 22. november, 2007 Prijavi Napisano 22. november, 2007 pa to je self-moving tepih AKA Lina,..ku?ika EDIT:bravo Boj?,to sn ?e jaz reko........ Edit k EDITu: ne nakladi k nisi n? taga rekO sam da ne bo se tuki dando/ cleopatra scena spet It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
uklopko Napisano 22. november, 2007 Prijavi Napisano 22. november, 2007 .poky ?e zdj piha od jeze zard tega ?e dobro da ima luknje v glavi ?e ne bi blo pokya povsot polno 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
Allyssa Napisano 22. november, 2007 Prijavi Napisano 22. november, 2007 ?uj ti,ni? bat. EDIT: ja prosm lepo,..midva sva ?ist original Pokollyssa ?e dobro da ima luknje v glavi ?e ne bi blo pokya povsot polno ?uj ti, nea seri .......kiro glavo si pa mislo??? NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
uklopko Napisano 22. november, 2007 Prijavi Napisano 22. november, 2007 Ka ti te je? te pa vun zabri?i toto vre?o bolh Aja baje dobr odmeva laje? ?e ga v kevdr zapre?. Ja kero glavo pa nebi vedo :D 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
Allyssa Napisano 22. november, 2007 Prijavi Napisano 22. november, 2007 klopko kaj si bil ti na kk?nem izobra?evanju iz tote ?tajer??ine? btw,..kaj si na?tudiru za dons? NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
uklopko Napisano 22. november, 2007 Prijavi Napisano 22. november, 2007 klopko kaj si bil ti na kk?nem izobra?evanju iz tote ?tajer??ine? btw,..kaj si na?tudiru za dons? ma jaz jo mam nekaj v krvi tak da nea zajebavlej!! 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
Allyssa Napisano 22. november, 2007 Prijavi Napisano 22. november, 2007 ok ok,..sm ?e ?ist pridna,......... NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
poky Napisano 22. november, 2007 Prijavi Napisano 22. november, 2007 ok ok,..sm ?e ?ist pridna,......... Ammm,si ziher? Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
madmax Napisano 22. november, 2007 Prijavi Napisano 22. november, 2007 teh zadnjih 10 postov je pa n? jasno
poky Napisano 22. november, 2007 Prijavi Napisano 22. november, 2007 Kaj te mu?i? Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
madmax Napisano 22. november, 2007 Prijavi Napisano 22. november, 2007 sm hotu komentirat pa nebom ker ?e se tole kar se meni dozdeva izka?e za resni?no pol pa........... faaak ej!
poky Napisano 22. november, 2007 Prijavi Napisano 22. november, 2007 Mislim,da ma? prav. Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
madmax Napisano 22. november, 2007 Prijavi Napisano 22. november, 2007 Mislim,da ma? prav. ma dej, ne me jeb***! a ti sploh ve? kak?no domi?ljijo lahko imam
ReDevil Napisano 22. november, 2007 Avtor Prijavi Napisano 22. november, 2007 Dons je pa en ?udn (vremensko obremenjen) dan, pa kr neki osebki name krivdo zvra?ajo, pr ?emer nimam n? zravn! :ne vem: Dobrodo?li na forumu!
nisde Napisano 22. november, 2007 Prijavi Napisano 22. november, 2007 Jst sm pa u?eri do?ivel valjenje krivde, pa ?e poleg usega je blo kr neki brezveze Folk se mal preve? obremenjuje s pizdarijami POZOR! Kredibilnost mojih izjav in nasvetov je lahko vpra?ljiva.
ReDevil Napisano 22. november, 2007 Avtor Prijavi Napisano 22. november, 2007 Eh beda, jz sm pa dans take volje kokr ?e doug ne, no se bom probu ?imbl folku izogibat, zve?er pa mam itak trening, da se mav jeze znebim, na ra?un vre?e npr.! Dobrodo?li na forumu!
Priporočeno sporočilo