?estitke HR kolegu
Ustvari kratki URL
-
Zadnja sporočila
-
Jaz bi dal še en nasvet. Sem pogruntal sam pri čiščenju telefonskega displaya. Sem se že navadil,ko se stuširam,in obrišem z kopalniško brisačo,nato z njo obrišem še cel telefon preden gre v pranje... In sem ta recept uporabil tudi pri displayu od avta...seveda brez tuširanja😄 Gre pa za to...tudi v brisačah ipd. (predvsem če uporabljaš mehčalec) ostanejo sledi kemikalij...in ko brišeš,pustijo za sabo sledi. Po moje traja,da spraviš nesnago dol,a ko ti z časom rata,je zame najboljša kvalitetna kopalniška brisača navlažena le z vodo...ne premalo in ne preveč...rad uporabim destilirano vodo...in ni sledi. Potegneš parkrat,in zmeraj z svežo stranjo...in nič brisanja do suhega. Papir in robčki pa so "nogo",zaradi eventuelnih trdih delcev,ki lahko popraskajo plastiko....tudi mikrovlakna znajo biti zajebana,ker jih je težko oprati tako,da nebi vsebovala nečistoče in kaka zrnca ipd. Kasneje za prah pa fajn spihati,ali pa Swiffer-Duster kit.👍...uporabljam za zvočnike,za zelo občutljiv klavirlak.
-
3. člen (pojmi) (1) Po tem zakonu je gospodarska družba pravna oseba, ki na trgu samostojno opravlja pridobitno dejavnost kot svojo izključno dejavnost. (2) Pridobitna dejavnost po tem zakonu je vsaka dejavnost, ki se opravlja na trgu zaradi pridobivanja dobička. (3) Gospodarske družbe (v nadaljnjem besedilu: družba) iz prvega odstavka tega člena se organizirajo v eni izmed oblik: .... https://pisrs.si/pregledPredpisa?id=ZAKO4291
-
Ni problem. Samo hodi. Tusi jaz hodim k avstrijcem. Tu marsikaj naročim iz Avstrije, Nemčije, Francije ....
-
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.