Jutri_pa_res Napisano 1. december, 2007 Prijavi Napisano 1. december, 2007 Kdo ve kaj ve? o vgrajenem dodatnem (Vebasto) grelcu v Mazdi 6 Diesel? Koliko jaz vem, ob ni?jih temperaturah ogreva filter goriva, ne vem pa, ali dodatno ogreva tudi kabino. Pri nekaterih vozilih se ga da predelati v samostojno predogrevanje kabine, ali tudi tukaj? Citiraj
KAALman Napisano 1. december, 2007 Prijavi Napisano 1. december, 2007 Kdo ve kaj ve? o vgrajenem dodatnem (Vebasto) grelcu v Mazdi 6 Diesel? Koliko jaz vem, ob ni?jih temperaturah ogreva filter goriva, ne vem pa, ali dodatno ogreva tudi kabino.Pri nekaterih vozilih se ga da predelati v samostojno predogrevanje kabine, ali tudi tukaj? dodatno kupi? timer in dela tudi za kabino http://www.bmf-gmbh.de/cgi-bin/mazda/zubde...t+Mazda6+Diesel Citiraj LP KAALman
Boss Napisano 1. december, 2007 Prijavi Napisano 1. december, 2007 Kdo ve kaj ve? o vgrajenem dodatnem (Vebasto) grelcu v Mazdi 6 Diesel? Koliko jaz vem, ob ni?jih temperaturah ogreva filter goriva, ne vem pa, ali dodatno ogreva tudi kabino.Pri nekaterih vozilih se ga da predelati v samostojno predogrevanje kabine, ali tudi tukaj? Pozdravljen na forumu Glej o tem grelcu smo ?e toliko pisali, da res ne bi ?e enkrat... odtipkaj v iskalnik webasto pa ti bo vrglo cel kup topicov na to temo. Zadevo ti pa lahko montirajo ali na mazdinih servisih ali pa pri samem dobavitelju Webasto. Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.