Mazda323 Napisano 20. november, 2004 Prijavi Napisano 20. november, 2004 Veste mogo?e kje bi lahko kupil sredinski naslon za roko od mazde mx-3? Citiraj
KAALman Napisano 20. november, 2004 Prijavi Napisano 20. november, 2004 te?ko, da kje dobi? samo tak kupit.. na salomoncu so se nekaj ?asa prodajale dve sesute, pa bi mogo?e lahko kot del kupil, vendar je to komplet sredinska konzola do prestavne ro?ice... Citiraj LP KAALman
Mazda323 Napisano 20. november, 2004 Avtor Prijavi Napisano 20. november, 2004 Do v?igalnika, ni samo do presavne ro?ice? Poglej tole http://www.mazda-community.de/forum/thread...418d8d6d913d2f1 Citiraj
mazda-mx3 Napisano 20. november, 2004 Prijavi Napisano 20. november, 2004 sam do prestavne rocice je rocka je ze drugi del konzole Citiraj Luka se ni zmotil. Lahke padajo hitreje
KAALman Napisano 20. november, 2004 Prijavi Napisano 20. november, 2004 kak?en v?igalnik ? kdo je kaj rekel o v?igalniku ? Citiraj LP KAALman
torstorm Napisano 20. november, 2004 Prijavi Napisano 20. november, 2004 samo to je vseeno prenizko da bi roko gor dr?al, najbolj?e je v mazdi 6,tam je prave vi?ine.Mam jaz v moji mazdici tudi to pa je prenizko.Dobi pa se ta del da ga zraven pri?raufa? odzadi pride pa nad tem. Citiraj Powered by MAZDA MR racing & VICS-Variable Intake Charging System
Mazda323 Napisano 20. november, 2004 Avtor Prijavi Napisano 20. november, 2004 Ne razumem kaj misli? se pri?raufa zraven, nad tem? Za Premacya pa za ostale avtomobile vem da se dobi kot dodatno naslon za roko da ga pri?raufa? na sani od sede?a pa je tudi na pravi vi?ini pa ?e predal je zraven! Pri novem modelu 323 l.99 je sredniski naslon za roko tudi v pravi vi?ini, bom kar tam dol vzel ! Samo to bi bilo prakti?no ker je v 323 premalo odlagalnih mest; predal?kov! Citiraj
torstorm Napisano 21. november, 2004 Prijavi Napisano 21. november, 2004 to sem mislil da se pri?raufa zadaj na sani sede?a ali pa na vijake za pas Citiraj Powered by MAZDA MR racing & VICS-Variable Intake Charging System
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.