KAALman Napisano 31. december, 2007 Prijavi Napisano 31. december, 2007 a je ?e kdo to po?el ? po moji nori pameti je ta zadeva nekak sestavljena, in se verjetno da tudi razstaviti... gre se pa za tole... in tam kjer je obrabljeno, bi rad spucal in ponovno prebarval montiral bom pa v 323F Citiraj LP KAALman
Boss Napisano 31. december, 2007 Prijavi Napisano 31. december, 2007 A misli?, da je smiselno razstavljati? :ne vem: Jaz bi se lotil takole: o?istil bi s pomo?jo zobotrebcev in zobne krta?ke (oz. podobno). Nato bi ?el po povr?ini ?e z finim brusilnim papirjem. Usnje bi nato natan?no za??itil in prebarval z dvema plastema srebrne in nato ?e dvojni lak. Ne verjamem, da bi lahko naredil bolje, ?e bi zadevo razstavljal. :ne vem: Citiraj
KAALman Napisano 31. december, 2007 Avtor Prijavi Napisano 31. december, 2007 A misli?, da je smiselno razstavljati? :ne vem: Jaz bi se lotil takole: o?istil bi s pomo?jo zobotrebcev in zobne krta?ke (oz. podobno). Nato bi ?el po povr?ini ?e z finim brusilnim papirjem. Usnje bi nato natan?no za??itil in prebarval z dvema plastema srebrne in nato ?e dvojni lak. Ne verjamem, da bi lahko naredil bolje, ?e bi zadevo razstavljal. :ne vem: saj bom tak tudi naredil, ampak, tam ob usnju je te?ko barvat,erusnje delno prekriva plastiko, pa sem mislil, ?e je ?e koga firbec matral... sicer pa sem vpra?al tudi amije na forumu, bomo videli Citiraj LP KAALman
Boss Napisano 31. december, 2007 Prijavi Napisano 31. december, 2007 Saj bo? s sprejem barval ne s ?opi?em - pazi edino, da ne zate?e. Citiraj
Alex Napisano 31. december, 2007 Prijavi Napisano 31. december, 2007 Saj bo? s sprejem barval ne s ?opi?em - pazi edino, da ne zate?e. To z sprejem se ponavadi ne obnese najbolje tam,kjer je raba ve?ja.To pa zato,ker je barva ali lak iz spreja premehek-ni trdilca in se tudi pozneje pozna vse rise gor. Citiraj
KAALman Napisano 31. december, 2007 Avtor Prijavi Napisano 31. december, 2007 kak?en drug predlog ? na?elomoa ni problem, barval bi z REVEL airbrushem, kamor lahko verjetno nalijem tudi kak?no drugo barvo bom ?ou pa v color shop zme?at srebrni avtolak s trdilcem potem pa ?e prozoren lak gor Citiraj LP KAALman
Alex Napisano 31. december, 2007 Prijavi Napisano 31. december, 2007 kak?en drug predlog ? na?elomoa ni problem, barval bi z REVEL airbrushem, kamor lahko verjetno nalijem tudi kak?no drugo barvo bom ?ou pa v color shop zme?at srebrni avtolak s trdilcem potem pa ?e prozoren lak gor To pa bo v redu.Tudi v prozorni lak dodaj trdilec.Najbolje je,da vzame? dvokomponentni poliestrski lak-ta jenajtr?i.Ko bo suh,ga ?e spolira? in je. Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.