Skoči na vsebino

Prijavi

• Zadnja sporočila

• Hvala bogu, da si na takem poslu, da ga lahko izkoristiš. Men ne pomaga nič kolk ga imam, ker enostavno ga ne morem izkoristit. Trenutno z lanskim dopustom, letošnjim in vsemi viški ure sem lahko skupaj 5 mesecev doma. Če grem zdele, bi tam enkrat konec avgusta moral bit nazaj. 
    • Jao Boss, ene stvari si zapomnim tudi za 6 let nazaj   ... takrat se nekateri zaradi omenjenega egoizma niso hoteli cepiti, da bi bili kot družba bolje zaščiteni. Danes zaradi podobnega egoizma postajajo spet smrtonosne nekoč že obvladljive otroške bolezni. Ne razumem. 
    • A to pa nikoli nisi pomislil, da so nekateri pa morali opraviti delo še za vse tiste, ki ste bili na laganini doma? Mater eni pa res razmišljate samo o tem, da je vam dobro in vas boli đoli za vse druge. Ja eni ste bili na pol na počitnicah, drugi smo tudi zaradi tega kri scali pa zgledali smo kot da smo expendabel, ker itak nas bo korona požrla kot tiste reveže, ki so vedeli, da bodo umrli, ko so šli sanirat reaktorje v Fukošimi ali pa Černobilu.   Dej no... pa a lahko enkrat mogoče pogledaš tud kakšen big picture, ne pa le tisto ozko razmišljanje, samo da je meni dobro pa je cool. In ti si bil sindikalni zastopnik... ajoj.     Sorry, ker me je zdajle mal odneslo v razmišljanju, ampak dejmo se res pogovarjat, da edino kot družba bomo preživeli s solidarnostjo in ne z egoizmom.
    • Vidiš kako egoistično razmišljaš... jaz sem moral bit vsak dan na šihtu, ker moje delo zahteva, da sem prisoten. Ker me ni bilo doma, sem moral še skrbet, da je tudi šolanje na daljavo z mukami šlo. Zame je bilo to eno najbolj zajebanih obdobij, kjer nisem vedel ne kdo pije ne kdo plača. Poleg vsega opravljenega dela, celotne IT migracije so me pa tud klele nekateri zmerjali z vsem mogočim, ker se nisem cepil.   cel dan sem rintal, in bil v stiku z vsem mogočim a zbolel nikoli a po službi si nisem smel it gat kupit, ker takrat sem pa nevaren za vso okolico. Dej fak, budalaština, da ni večje.    Se je pa tkarat vsaj izkazalo kdo je kaj so posamezniki in ja, eni smo se razdajali, da so lahko drugi doma čičali in uživali pa opravljali tiste, ki smo skrbeli, da je zadeva nekako funkcionirala. In ja tudi pri nas na šihtu smo imeli posameznike, ki so to veselo izkoriščali, hlinili bolezni, pa razne druge zadeve zakaj ne morejo priti in so lagano sportski še kakšno leto po koroni še vedno delali od doma brez uradne pogodbe. Ja tudi tri leta nismo nekaterih videli in kar je bilo najbolj zanimivo, da so to počenjali ravno takšni, ki so bili že od prej znani, da so krivinaši. Tolk o kolegialnosti.
    • Da vas nebo strah, imam ga 30 na leto, za letos pa samo 10 in sem bil dolžen 3 dni, ki sem jih v sobotah oddelal....   
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.