los Napisano 22. januar, 2008 Prijavi Napisano 22. januar, 2008 Zanima me ?e se komu sanja zakaj pedalka sklopke ko jo pohodim ob?asno poka kot da bi stopil na pretrdo vzmet. LP Los. Citiraj
sipi Napisano 23. januar, 2008 Prijavi Napisano 23. januar, 2008 Lep pozdrav. No tudi jaz imam to te?avo z pedalko!Servise je rekel,da ima pedal zra?nost in da zato poka,popravilo le tega naj bi me pri?lo cca. 300eur.!Druga?e pa pod linkom (tehni?en te?ave,vzdr?evanje in stro?ki) na 7strani ima? moje vpra?anje glede tega problema tukaj na forumu.Ali mi lahko zaupa? koliko kilometrov ima? prevo?enih in kdaj se ti je za?el pojavlati ta problem? Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 23. januar, 2008 Prijavi Napisano 23. januar, 2008 Lep pozdrav.No tudi jaz imam to te?avo z pedalko!Servise je rekel,da ima pedal zra?nost in da zato poka,popravilo le tega naj bi me pri?lo cca. 300eur.!Druga?e pa pod linkom (tehni?en te?ave,vzdr?evanje in stro?ki) na 7strani ima? moje vpra?anje glede tega problema tukaj na forumu.Ali mi lahko zaupa? koliko kilometrov ima? prevo?enih in kdaj se ti je za?el pojavlati ta problem? Si skor upam stavit da ni ve? kot dobra ura dela, da se to odstrani, ?e je seveda vzrok na pedalu, ?e pa se hidravli?en cilindr zatika, pa menjava tesnil in vse ostalo ne more stat 300?. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
sipi Napisano 23. januar, 2008 Prijavi Napisano 23. januar, 2008 Oj!No to ja !meni poka pri hidravli?nem cilindru !Najprej,ko stisnem sklopko je malo lufta kake 3cm potem pa nalahko po?i .Serviser je rekel,da ima ta cilinder ki si ga omenil zra?nost in zato poka .Popravilo bi me pri?lo pa cca. 300eur.!Rekel je,da to ni ni? narobe ?e malo pokne pa sem pobral ?ila,kopita in odpujsal proti domu. Citiraj
Alex Napisano 23. januar, 2008 Prijavi Napisano 23. januar, 2008 Oj!No to ja !meni poka pri hidravli?nem cilindru !Najprej,ko stisnem sklopko je malo lufta kake 3cm potem pa nalahko po?i .Serviser je rekel,da ima ta cilinder ki si ga omenil zra?nost in zato poka .Popravilo bi me pri?lo pa cca. 300eur.!Rekel je,da to ni ni? narobe ?e malo pokne pa sem pobral ?ila,kopita in odpujsal proti domu. Edino pravilno.Jaz bi tudi pustil za te ?olde da poka...pa muziko bi malo poja?al,ki se ne frega... Citiraj
Boss Napisano 23. januar, 2008 Prijavi Napisano 23. januar, 2008 Hja samo s ?asoma verjtno za?ne pa vseeno najedat :ne vem: Citiraj
Alex Napisano 23. januar, 2008 Prijavi Napisano 23. januar, 2008 Hja samo s ?asoma verjtno za?ne pa vseeno najedat :ne vem: Jap,verjetno s ?asom vse skupaj zariba...ali pa ne?? :ne vem: Citiraj
qwerty Napisano 23. januar, 2008 Prijavi Napisano 23. januar, 2008 Edino pravilno.Jaz bi tudi pustil za te ?olde da poka...pa muziko bi malo poja?al,ki se ne frega... misli? si da je backfire Citiraj If in doubt, flat out...
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.