Ali086 in Bitje
Ustvari kratki URL
-
Zadnja sporočila
-
Ko sem videl tole objavo sem bil verjetno prvi a nisem imel časa komentirat. Da se preveč ne ponavljam bi se strinjal z odgovori Alexa in še kom. Za prezračevanje sem napisal že pred 5 leti,da šobe niso idealno nameščene in posledično sistem prezračevanja pade..... Meni klimatizacija pri visoki temperaturi dela bp,očitno imajo različne kompresorje klime..... Po grbinah pri meni ni problem,ker imam dovolj navora in nimam takega občutka kot praviš. Za luči pa, nobene meglenke ne svetijo bolje kot matrične luči..... Kot v celoti je CX-30 vredna tega denarja in seveda tudi imena kot ga ima.....
-
Sem ga poslušal v tej trgovini, kjer kupujem hi-fi komponente in bom kupil ta gramofon. Ob primerjavi obeh-Rega Planar 3 sem se odločil za Pro-Ject debut Evo 2. Deluje izvrstno. Pro-Ject ima bolj trdne, precizne base in bolj definirane srednje in visoke. To mi je bolj pomembno. Rega pa je bolj audiofilski. Bolj "uglajen". Me je pa navdušila ta temno bordo mat barva. V živo izpade vrhunsko. Z mojim ojačevalcem Arcam radia A15 bo deloval vrhunsko. Prav takšen ojačevalec je imel v salonu za prestavitev komponent in zvočnikov.
-
Zelo dober nakup👍-v tem cenovnem rangu....ne vem,če obstaja kaj boljšega🧐...že od kar je ta verzija prišla ven,je praktično "nepremagljiv"....ima le tisto,kar nujno mora biti in ničesar preveč. Seveda pa ni za fane avtomatikov...jaz npr. bi vzel kakega starega Sony PS-X75 Biotracer...a to je že druga zgodba.... Boš pogruntal še eno Pro-Jectovo posebnost-že "out of the box" so dokaj natančno nastavljeni...samo plato gor in gas. Aja-ziher bo boljši zvok,k si vzel "premium" barvo😄😉 Še enkrat čestitke k nakupu👍
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.