tihi63 Napisano 11. april, 2008 Prijavi Napisano 11. april, 2008 Ponovno lep pozdrav. Upam, da me ne boste preve? skritiziral, tema se sicer ne nana?a ravno na mazde, je pa prav tako povezana z japoncem. Mam namrec problem z mojo drugo ljubeznijo(CBR 600 RR). Danes sem ga malo zakurblal pa glej ?tevec za prikaz nivoja goriva ka?e da je rezervar poln ?eprav ni. Pregledam vse varovalke, razervar, ponovno odklopim akumulator, vendar je stanje isto. Ker vem da imate nekateri tudi motorje prosim za nasvet kaj bi lahko bilo narobe, ?e mogo?e kdo ve. Citiraj
jstdoma Napisano 11. april, 2008 Prijavi Napisano 11. april, 2008 Ne vem to?no kako je to pri motorju, pri avtu od kolega (pri enem Renault-u se mi zdi) je bila enkrat ena ?ica sneta na "plovcu" na tanku in je kazalo ?isto polno! Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 12. april, 2008 Prijavi Napisano 12. april, 2008 Natankaj polno, ali pa se podi malo peljat, potem pa bo? videl kako je s tem. Sicer jaz imam CBR 600F, pa imam samo opozorilno lu?ko, kar je ve? kot dovolj. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
tihi63 Napisano 13. april, 2008 Avtor Prijavi Napisano 13. april, 2008 Saj sem probal tudi ?e to varianto z ful polnim rezervarajem pa ni?. Druga? pa dr?i, da je opozorilna lu?ka ?ist dost, sam mene ful moti, ?e nekaj ne funkcionira kot bi moralo. A je mo?no da je ?la kak?na elektronka. Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.