Ma men je bebasto to, da čakaš nekoga, ki te prehiteva in je bistveno hitrejši od teba pa skoćiš za njim na prehitevalnega, da tudi sam začnem prehitevat. Ta revež pa zagleda premajhno varnostno, čeprav se un pred mano ekspresno oddaljuje pa dobesedno skoraj zavre oziroma močno spusti gas. Če tisti za mano, ki se tudi odloči it v prehitevanje tega ne prebere bova skupaj. Pa še ene par primerov je bilo, ki so na ven zgledali kot, da ne znam vozit pa sem se odločil, da bom bolj tekoč sam v vožnji kot pa da zaupam delno ustrezni tehniki.
Ne rečem, da v kaki počasni koloni ne pomaga in da je koristen, ampak na AC je pa bolj pogojno uporaben in je z njim več dela kot pa brez.
Točno tako kot pravi @Alex. Če je v garanciji ti je vseeno, ampak takoj ko ni je pa to zelo pomembno, da se ne gremo igrico skrivalnic, kjer si glavni sponzor ti. Zato pričakujem, da bo servis zadel vrsto okvare vsaj v 80-90% primerov takoj in ne s poskušanji. Ne bentim zastonj, ker sem bil že parkrat takole ta generalni sponzor kar sam.
Sem tud jaz slišal, da je bil notri en dizel EURO 3.5 in da se je ta vžgal in ker je bil parkiran med samimi EV je zažgal še ostale okoli. Tako, da ne bi kdo spet krivil EV-jev, pa to.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.