Tale stavek je povedal veliko več kot si marsikdo misli.
"Kljub njeni navzočnosti protipravnega dejanja ni bilo mogoče preprečiti, so nam pojasnili v skupni občinski upravi."
Se strinjam, kjer koli je elektrika v baterijah zraven je lahko hitro kažin. Bodo pa dejansko morali teli prevozniki nekaj ukrenit, ker tole se naredi čist preveč škode. Ne vem, mogoče transportirat baterije posebej v kakšnih varnih zabojnikih pa se jih da v avte šele na ciljni destinaciji.
A niso zgledal k eni politkolesarji na poti v LJ se vozit okol parlamenta - vsi oblečeni v enih težko razumljivih parolah? Jih pa moram pohvalit, prej pridejo iz obale v Lj kot vlaki SŽ.
Se da, ene 5km ob Celovški mi je ratalo vozit preko 30km/h, ampak pol je blo pa konec zabave, ker to te zjebe na polno. MTB pa široke kramparce, skoraj 30kg lastne mase bicikla, enostavno ne gre.
Sem imel pa zadnjič možnost sprobat eno specialko, nič posebnega, ampak sem na začetku mislil, da je električna, ker je šlo tako noro dobro. No ja, do prvega klanca pol sem pa videl da ni. 😂
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.