Skoči na vsebino

Bosti

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

Vse najbolj?e ?efu na?ega foruma. :D

:cheers:

Ti?a vun!!

Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!

Napisano

Vse naj-naj! :rozico:

Success is getting what U want, happiness is wanting what U get.

Napisano
  je Marko_mx-3 napisal:

Vse najbolj?e, spet si skoraj mitolo?ko bitje :D (ker te noben ?e dolgo ni videl :P)

js sm ga vidla konc aprila enkrat :D

druga? pa vse naj naj :vino::rozico:

NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!

Napisano

Model vse najbolj?e. :mi pijemoo:

Gdaj ga gremo ulivat, u fijeso ? ?zmeden?

Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS.

"Life is too short, to drive slow-shitty cars."

Napisano

Kdo je Bosti? :ne vem:

Hehe, ej model prka? se kaj, da ti lohk spet roko stisnem. Druga? pa u?ivaj in vse najbolj?e :cheers:

33112_1.png

Napisano

long live the great Gazda ! :)

vse najbolj?e ! ;)

LP KAALman
post-11-0-20527300-1509737445.png

post-11-0-02591300-1509952290.gif

Napisano

?estitke!

20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!

attachmentzbg1.gif
FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide

Napisano
  je Bosti napisal:

Hvala za ?estitke! Mal pozno se javljam, ker sem rabil en dan okrevanja. :P :mi pijemoo: :ouje:

yeeeaaah, ?iv je :danzoman::danzoman::jupiii::jupiii:

33112_1.png

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Zadnja sporočila

• Nihče ni ''relaxed'', ko vidi postavko za servisno uro na toyoti 😄
    • 2,2 litrski turbo dizel, štirikolesni pogon, sedem sedežev, ... ... ... ... ...   Za ta denar dobiš eno povprečno električno kosilnico, pa še kaj dosti se ne smeš zmišljevati...            
    • Hja dobr da si me spomnil ker moja bo mela 100.000 pred 3 letom. Moram malo drobni tisk prebrat ampak zgleda da bo kmalu pod kuzucem   Splošna garancija Priznano visoka stopnja kvalitete vozil Toyota nam dovoljuje, da vam dolgoročno zagotovimo to kvaliteto. Tako prejmete splošno garancijo za obdobje 3 let oziroma 100.000 kilometrov – v prvem letu celo brez omejitve kilometrov. Za hibridna vozila velja 3 letna splošna garancija, za hibridni sklop pa velja 5 letna garancija oziroma 100.000 km.  Splošna garancija zajema tudi vleko vozila do najbližje pooblaščene servisne delavnice za vozila znamke Toyota in sicer v primeru, če vaše vozilo ni v voznem stanju, razlog pa je mogoče pripisati napaki, ki je zajeta v garancijskih pogojih (Eurocare).   DO 10 LET JAMSTVA TOYOTA RELAX Sprostite se in si zagotovite do 10 let popolne brezskrbnosti z rednim servisiranjem v novem prilagodljivem programu vzdrževanja Toyota Relax! Servisiranje pri pooblaščenem servisu Toyota pomeni, da bodo za vaš avtomobil skrbeli izkušeni in strokovno usposobljeni mehaniki, ki pri svojem delu uporabljajo izključno originalne rezervne dele. Naročite se na servis in Toyota Relax program jamstva se bo podaljšal za dolžino enega servisnega intervala - vse dokler ne bo vaš avtomobil dosegel starosti 10 let oziroma bo imel 200.000 prevoženih kilometrov (kar nastopi prej).
    • Aja ker z doojem to ni mozno? Ti omenjas cloveski faktor, to je drugo   Cloveski faktor in utaja ddv je z slamnatimi podjetji lazji preko doo.sp je samotarna oblika
    • Poslanec stranke Skoči Dol s Strehe Andrej Hoivik že spet grozi. Na omrežju X je zapisal: "Novi Dan D je blizu." Če ima kdo namen hodit okoli parlamenta, naj pazi, da ne dobi koga na glavo.    Ampak opankar bi pa res lahko še eno varno sobo odprl na Trstenjakovi, pa da se tiste zadeve jemljejo pod nadzorom.     
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.