Skoči na vsebino

mazda 6 - kako izklopiti alarm on nepripetem pasu

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

Je to ?e komu uspelo in na kak?en na?in, ker je zadeva zelo nadle?na in bi jo rad odstranil ?imprej.

Imam pa mazdo 6 2004 letnik.

lp

Zakaj je pa to dobro? :whatever:

Napisano

no sej mene tud moti (pri parkiranju npr.) ampak ga ne mores izklopiti (na inteligenten nacin tj.)

It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see

Napisano

no sej mene tud moti (pri parkiranju npr.) ampak ga ne mores izklopiti (na inteligenten nacin tj.)

Alora parkira? ful na hitro,da ne uspe niti zapiskat. :P;)

Napisano

Je to ?e komu uspelo in na kak?en na?in, ker je zadeva zelo nadle?na in bi jo rad odstranil ?imprej.

Imam pa mazdo 6 2004 letnik.

lp

Jaz sem zelo enostavno uti?al zadevo:VEDNO se pripnem! :hohoho:

Napisano

Jaz sem zelo enostavno uti?al zadevo:VEDNO se pripnem! :hohoho:

Jap, in to full dobr deluje... 100%, se kar navadi? ;):P

33112_1.png

Napisano

Ali mogo?e je kdo razmi?ljal, da bi piskanje vgradil ?e za sovoznika :P ?

lp, Samo

Ne rabim tega, ker ko grdo pogledam se vsi zapenjajo kot za ?alo in to spredi in zadi. :P

33112_1.png

Napisano

Ali mogo?e je kdo razmi?ljal, da bi piskanje vgradil ?e za sovoznika :P ?

Na faceliftanih modelih je to ?e vgrajeno. :D

Ti?a vun!!

Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!

Napisano

Na faceliftanih modelih je to ?e vgrajeno. :D

tako je, in jaz nimam, ker si TI kupil avto, ki je bil namenjen MENI ! :P

:D

zdaj pa mam itak lep?ega kot ti :rozico:

p/s: globoko se opravi?ujem za OFF TOPIC sramezljiv

LP KAALman
post-11-0-20527300-1509737445.png

post-11-0-02591300-1509952290.gif

Napisano

matr sta sme?na,..on je teb spelu avto,..zdj pa ti jamra? zard tega,..?eprou si se pomoje hitr potola?u zarad tvoje lepotice,..poky pa jamra, da ?koda da ni vedu za tvojga, ker bi raj? tega uzel,..

ah,..tipi :hohoho:

NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!

Napisano

matr sta sme?na,..on je teb spelu avto,..zdj pa ti jamra? zard tega,..?eprou si se pomoje hitr potola?u zarad tvoje lepotice,..poky pa jamra, da ?koda da ni vedu za tvojga, ker bi raj? tega uzel,..

ah,..tipi :hohoho:

Ja kje pa je pol tukaj problem???

Zamenjajta potem pa na :cheers: in problem bo re?en :bravo:

sramezljiv OT, vem.

Success is getting what U want, happiness is wanting what U get.

Napisano

pir je fuj :D

He, he, vpra?aj Pokota ?e je pir fuj... :hohoho:

Napisano

pre?vi tud brez njega :D

... in o?ivi z njim :P:ouje:

Napisano

pol je ?e 14 dni mrtev? :ne vem: ?zmeden? men se zdi kr posko?en :P

?aki, da po 14 dneh en pir popije, pol bo? videla kaj je posko?nost :danzoman::hohoho:

Napisano

pol je ?e 14 dni mrtev? :ne vem: ?zmeden? men se zdi kr posko?en :P

?ak da spije kak?nega, pol bosta pa "orala" da bo vselje. :D:D

Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS.

"Life is too short, to drive slow-shitty cars."

Napisano

tako je, in jaz nimam, ker si TI kupil avto, ki je bil namenjen MENI ! :P

He he,temu se re?e prednost doma?ega terena,oz. kdo prvi pride,prvi melje. :D

poky pa jamra, da ?koda da ni vedu za tvojga, ker bi raj? tega uzel,..

Ni glih to?no tak,ampak naj ti bo no. ;)

?ak da spije kak?nega, pol bosta pa "orala" da bo vselje. :D:D

Ti misli?,da jaz ?e po enem orjem?? :P Pa orala tudi ne boma,nisn rad v zemlji,Ally pa ?e manj. :hohoho:

Ti?a vun!!

Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Zadnja sporočila

• Model mi bere misli    
    • Aha...po tem sklepam,da "se nadaljuje"😃👍   Čestitam za nakup!   Baterije si dobro izbral,ker...ne bom nič komentiral,raje sam poglej. V tem videu predstavljajo dva nova Einhell vrtalna vijačnika...a zanju v bistvu ne gre-gre za primerjavo z Bosch vrtalnim vijačnikom. Pa ni tukaj zanimiva primerjava z Einhellom,ampak test max.mehkega navora z različnimi Bosch baterijami. Najprej so uporabili EXPERT enovrstično 4Ah baterijo z 21700 "tabless" celicami. Nato so uporabili klasično enovrstično 4Ah baterijo z 21700 celicami,katere niso "tabless" (običajno so vgrajene vrhunske celice Samsung SDI ali Sanyo). Na koncu pa še dvovrstično 8Ah baterijo ProCore+,katera pa je edina ProCore,ki ima že tabless 21700 celice.   Rezultat je v skupnosti bauforum24 udaril kot atomska bomba,ker poraja vprašanje,ali je bosch tabless tehniko celic pri EXPERT seriji baterij uporabil le za to,da bi lahko vgrajeval celice cenejših proizvajalcev in tipov,in mogoče za to taki "rompompom" okoli "novega ohišja" baterij....🙄 Vsaj jaz zase (imam dve 4Ah ProCore bateriji za robni nadrezkar GKF 18V-8) vem katere bom še kupil,če sploh....,ker je klasična 4Ah ProCore lih na meji zmogljivosti tega nadrezkarja. Ti si z odločitvijo za dvovrstično EXPERT na varni strani že zaradi dejstva,da je dvovrstična...a poraja se vprašanje,kakšni bi bili rezultati oz. primerjava med 5,5Ah ProCore in 8Ah Procore+ batereijo...ker npr. za Metabo je znano,da je ravno 5,5Ah baterija najzmogljivejša med vsemi LiHD baterijami,katere imajo vse klasične 21700 celice (ne-tabless). To je en od razlogov,zakaj mene zmeraj zanima kakšne celice so vgrajene,in pač "pokukam"...a pri Bosch-u ne moreš niti pokukati,ker so celice vprešane brez izolirne požirke in za to tudi brez napisov.   Čas bo povedal svoje...sedaj je še prezgodaj,ker je še premalo res kompetentnih in resnično neodvisnih testov...ta tukaj je ena redkih izjem.   Od 18:50 naprej  
    • Saj glih zato ker sta oddaljena en svetlobni dan imajo težave, ker jim sončne celice delajo z enodnevnim zamikom.
    • Zima je bila nekoč moj najljubši letni čas. Takrat sem bil res stalno kje zunaj.     Pred mnogo leti (tako se začno vse moje pripovedi), malo pod žičnico za na Kokrškega je nekdo parkiral ogromnega kombita. Takrat so bile zime še s snegom. Z Zucukijem Swiftom sem se pripeljal po poti dol od žičnice, in možakar me je prosil za pomoč. Namreč če ga lahko ven potegnem. In potem je moj 700 kil težek Swift visel na štiku na poti navzdol privezan na ogromnega kombita. Na zglajenem snegu so se kolesa Zucukita vrtela v prazno, celo ven iz avta sem pri tem lahko stopil, saj mi ni mogel pobegnit ker je bil dobro privezan. 
    • jezus kristus, te svečke so res precenjene na pooblaščencu, ne razumem kako je to legit da ti jih prodajajo s 400% maržo
  • Kdo je trenutno prisoten (Poglej celoten seznam)

• Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.