rabim pomo?
Ustvari kratki URL
-
Zadnja sporočila
-
Ti pa servisiraš kolo, kot @scania avte. Fox-ovo vilico sem servisiral po 6 letih (srednji servis). Drugače redno čistim potopni del, da svinjarije ne nosim preko semeringov. Bremz olje menjal po 5 letih in po 3 kompletih pakn. S tem da so bile ene metalke, ki dolgo držijo. Je pa res, da pri meni ketna gre na 750km. Kar še marsi kateri serviser dvomi, da je možno. Pač večinoma je 400m višincev, po 13% naklonu. Veliki servisi dobi na 2-3 leta. Pri meni se ga očisti in razstavi komplet. Torej se maže gonilne ležaje, pesta, krmilne ležaje. Servis vilice se plača extra, pakne se plača, menjave ne,....
-
Od Mraušk Mčk · Napisano
Če daš servisirat kakšno foxovo komplet vzmetenje, vilica + zadnji amortizer kar naj bi počel 1x letno, pa recimo še nova kaseta. Bremzole je, baje treba tudi menjat vsako leto. Če skuriš samo 2 kompleta zavornih ploščic so že te 100€letno. Ped kratkim sem kupil zimske gume za bicikel po 65€ po kosu, kar je praktično toliko kot stane Continental TS 870 zimska za Renolda Megana. Če kdo jamra, da je servis avta drag, si mora obvezno omislit kolo. -
Verjetno je mislil brez kakšne dodatne menjave, ne da se nič ne menja.
-
In kaj toliko stane, pa da se ne menja nič? Oz. zakaj je veliki servis brez menjave nič?
-
-
Kdo je trenutno prisoten (Poglej celoten seznam)
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.