David Napisano 16. september, 2008 Avtor Prijavi Napisano 16. september, 2008 Da me ne bo BOJ? kregu,... @David: n? ne bo ?la domov kot ton?ek balon?ek,..kar pa ne garantiram zate ?e bom dobre volje mybe prnesem k?no ?katlo pi?kotov No ampak,..seveda,..tebe to ne gane,..ker ti bo v zadnem momentu neki vmes pr?lo a ne Buc buc buc.... bo? ?e vidla.... Citiraj Feel free....
Boss Napisano 16. september, 2008 Prijavi Napisano 16. september, 2008 Sorry David ampak se moram kar strinjat z Ally, da je skepti?na. Si nam ?e ene parkrat hinkota stisnu ?ist v zadnjem trenutku tako, da dokler te ne vidim na pikniku ti ni? ne verjamem, da pride? p.s Ally a dobim tortico, ker sem se zate potegnil ? Citiraj
David Napisano 16. september, 2008 Avtor Prijavi Napisano 16. september, 2008 Sorry David ampak se moram kar strinjat z Ally, da je skepti?na. Si nam ?e ene parkrat hinkota stisnu ?ist v zadnjem trenutku tako, da dokler te ne vidim na pikniku ti ni? ne verjamem, da pride? p.s Ally a dobim tortico, ker sem se zate potegnil ? Uuu baraba Bo?tjanova... ne morem verjet da bi se za tortico prodal.... buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu :aaaaa: Citiraj Feel free....
Boss Napisano 16. september, 2008 Prijavi Napisano 16. september, 2008 To ni kr ena tortica, to je tortica od Ally... saj ve? kako hitro ?ibek ratam pol je pa sam ?e korak pa se pustim podkupit *** *** ko jebe dieto Citiraj
David Napisano 16. september, 2008 Avtor Prijavi Napisano 16. september, 2008 Bossman.... zgolj kot opozorilo, ampak ne Ally povedat.... Mislim da ona svoje sla??ice drogira z nekimi ?udnimi substancami...samo tolk da ve?.... PsssssT!!! :aaaaa: Citiraj Feel free....
Ninja Napisano 16. september, 2008 Prijavi Napisano 16. september, 2008 Jest ?e razmi?lam... ?eprou me zmer bolj ma, da pridem sam da res ne bo snega tam gor, ker mene ?aka ?e en teden morja pred tem Citiraj
poky Napisano 16. september, 2008 Prijavi Napisano 16. september, 2008 p.s Ally a dobim tortico, ker sem se zate potegnil ? Pol bi jih jaz mogo ?e kr nekaj dobit. Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
Allyssa Napisano 16. september, 2008 Prijavi Napisano 16. september, 2008 zdj so pi?koti IN btw David,..mislm da je ve?ina prjavelnih na piknik pojedla ?e velik ve? mojih "stvaritev" pa so ?e vsi pre?vel in ni blo nobenga prito?vanja,..tko da js ne vem kaj je narobe z mano,..mogo?e si pa alergi?en name :ne vem: Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
Boss Napisano 16. september, 2008 Prijavi Napisano 16. september, 2008 Pol bi jih jaz mogo ?e kr nekaj dobit. Ti dobi? ?e kaj druzga men lohka zato vsaj eno tortico prvo??i? Citiraj
poky Napisano 16. september, 2008 Prijavi Napisano 16. september, 2008 Ja,kekse po novem.... Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
BOJČ Napisano 17. september, 2008 Prijavi Napisano 17. september, 2008 Jest ?e razmi?lam... ?eprou me zmer bolj ma, da pridem sam da res ne bo snega tam gor, ker mene ?aka ?e en teden morja pred tem Ej pretepa?ica, najprej pelji ritko na morje, pol pa zimake gor in hop v Medolandijo ?e te bo zeblo, bom pa pe?ko zakuru, pa bo Citiraj Success is getting what U want, happiness is wanting what U get.
Allyssa Napisano 17. september, 2008 Prijavi Napisano 17. september, 2008 Labi je pa po anketi kr nekam zginu,... Dela mogo?e zalogo hrane za na pot? Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
Marko_mx-3 Napisano 17. september, 2008 Prijavi Napisano 17. september, 2008 zdj so pi?koti IN btw David,..mislm da je ve?ina prjavelnih na piknik pojedla ?e velik ve? mojih "stvaritev" pa so ?e vsi pre?vel in ni blo nobenga prito?vanja,..tko da js ne vem kaj je narobe z mano,..mogo?e si pa alergi?en name :ne vem: David misli, neke substance, katere poskrbijo da samo tebe ubogajo - da zasvojijo Citiraj
BOJČ Napisano 17. september, 2008 Prijavi Napisano 17. september, 2008 David misli, neke substance, katere poskrbijo da samo tebe ubogajo - da zasvojijo Marko, to imajo beybe ?e vgrajeno, serijska oprema. Citiraj Success is getting what U want, happiness is wanting what U get.
David Napisano 17. september, 2008 Avtor Prijavi Napisano 17. september, 2008 Pc pc pc pc ..... :aaaaa: Citiraj Feel free....
Allyssa Napisano 17. september, 2008 Prijavi Napisano 17. september, 2008 lalalala,..David bo? pi?kot? Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
David Napisano 17. september, 2008 Avtor Prijavi Napisano 17. september, 2008 lalalala,..David bo? pi?kot? Am ma ja.... bi ga... Ampak si ne upam.-...... Citiraj Feel free....
LabiGT Napisano 17. september, 2008 Prijavi Napisano 17. september, 2008 Labi je pa po anketi kr nekam zginu,... Dela mogo?e zalogo hrane za na pot? nc ni izgimu...vceri sem bil cel dan v amsterdamu, danes sem pa v LJ...sam kaksen mraz mate tuki wtf??? Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Allyssa Napisano 17. september, 2008 Prijavi Napisano 17. september, 2008 Am ma ja.... bi ga... Ampak si ne upam.-...... reve? bogi,..smil? se mi k si tko prestra?en Bi kos torte? nc ni izgimu...vceri sem bil cel dan v amsterdamu, danes sem pa v LJ...sam kaksen mraz mate tuki wtf??? pejd hitr na burek al pa kebab pa se bo? pogrel,..vsaj za silo Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
LabiGT Napisano 17. september, 2008 Prijavi Napisano 17. september, 2008 pejd hitr na burek al pa kebab pa se bo? pogrel,..vsaj za silo a se zajebavas z mano?itak da sem ze bil Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Allyssa Napisano 17. september, 2008 Prijavi Napisano 17. september, 2008 hehe,..ok pol pa na eno tortico v zvezdo, da ti odpre apetit in da bo? ?ou loh ?e na enga Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
nisde Napisano 17. september, 2008 Prijavi Napisano 17. september, 2008 a se zajebavas z mano?itak da sem ze bil Labi & food - never doubt Citiraj POZOR! Kredibilnost mojih izjav in nasvetov je lahko vpra?ljiva.
LabiGT Napisano 17. september, 2008 Prijavi Napisano 17. september, 2008 mojga plana ne bom mogu izpeljat... glupi nemci se vedno stejejo slovenijo kot 3 razredno drzavo in tako bmw mercedes audi in vw-ja ne mores peljat v slo... (akcija 99eur za 4 dni je pa za bmw serije 1...) Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
YavarYe X6V6 Napisano 18. september, 2008 Prijavi Napisano 18. september, 2008 mojga plana ne bom mogu izpeljat...glupi nemci se vedno stejejo slovenijo kot 3 razredno drzavo in tako bmw mercedes audi in vw-ja ne mores peljat v slo...(akcija 99eur za 4 dni je pa za bmw serije 1...) ?uk, mazdo vzem. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
poky Napisano 18. september, 2008 Prijavi Napisano 18. september, 2008 Mazda v Nem?iji ni v akciji. Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.