Prijavi
-
Zadnja sporočila
-
Moraš vedeti, da so vsi materiali v novih avtih reciklirana jajca. Navlečeno vse z vseh vetrov, na hitro spacano in drago prodano.
-
Od Mraušk Mčk · Napisano
Čist možno. A misliš da zaradi tega ker na instagramu ne spremljam NSI. -
Od Mraušk Mčk · Napisano
Kako lahko kaj takega pričakuješ,v sistemu, kjer je kupec kralj. Kupec delnic. -
Ej,oprosti,a tebi se že "fuzla"... Poglej npr.: Nova Slovenija (NSi) (@novaslovenija) • Instagram reel WWW.INSTAGRAM.COM 67 likes, 0 comments - novaslovenija on June 15, 2026: "Sončen dan, sončni ljudje ☀️ Dogodki, kakršen... Veganske hrane tam sigurno ni bilo...takšne "pomije" jedo kvečemu tisti,ki sestavljajo in posiljujejo narod z smernicami za prehrano naše mladine..."nutrija" in ostala zlagana zalega...torej tvoja trditev ne štima ne spredaj in ne zadaj. Sicer pa...kdor si je to kuženje z klopi izmislil,najbrž misli,da klopi ugriznejo le človeka...kaj tako neumnega pa še ne😂🤣...kaj pa ostale mesojede živali...a naj poginejo zaradi alergije na meso...
-
Primerjal sem z mojo Mazdo 6, notranjost od 2019 je bistveno kvalitetnejša kar meni ni razumljivo. Če kupim avto v letu 2026 pričakujem 7 let izboljšav ne pa upad kakovosti.
-
-
Kdo je trenutno prisoten (Poglej celoten seznam)
- Ni prijavljenih registriranih uporabnikov