Skoči na vsebino

Mary

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

vse najbolj?e ! :rozico:

LP KAALman
post-11-0-20527300-1509737445.png

post-11-0-02591300-1509952290.gif

Napisano

Vse najbolj?e. :rozico:

Ti?a vun!!

Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Zadnja sporočila

• Saj SuperB ni rang A5 ampak A6 in tam so cene še bolj divje. Lahko pa na A5 dobiš verjetno dosti več popusta.
    • Samo 3 do 5 cm ga spustiš, pa postane kul avto. 😃
    • ... sploh pa za unga, ki se je ravno takrat odločil, da bo skakal po trampolinu... Aladin je imel letečo preprogo za okrog se prevažat, sosedov tamal Mihec pa leteči trampolin.     p.s. bom raje preventivno napisal, da je samo šala, ker danes je očitno dan, ko je "logical thinking" na najnižji možni ravni.
    • In pol na koncu kot češnja na torti pride mojster Bini in nam začne ponujat Čajnize... fak sem šel gledat na koledar a je kakšna čudna luna al kaj.     Pocen Čajniz nakup bo na koncu najdraćji nakup pa še vedno boš samo Kitajca vozil brez identitete, brez oblikovne logike in menjave modelov na par let, da se boš s Čajnizom oženil, ker ga prodat ne boš več mogel.   
    • Pa dobro, a so klele gor vsi polpismeni al kaj?😳     Bom kot v OŠ razložil... pogovarjamo se o AUDI-ju in konfiguriranju Audija in ne Škode, saj je tema o A5. Napisal sem, da sem šel čez konfigurator za Audija in izbral opremo kot sem jo izbral, ko sem skonfiguriral Superba.   Z isto opremo pride po ceniku še brez popustov:   Superb - slabih 54k€ AUDI A5 - dobrih 74k€     Tole je blo kot zona somraka, da ste nekateri sploh pomislili, da je AUDI cenejši od Škode. 😂🤣😅
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.