Allyssa Napisano 20. november, 2008 Prijavi Napisano 20. november, 2008 nima? prave trenirke Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
eye Napisano 20. november, 2008 Prijavi Napisano 20. november, 2008 tud jst sm ko razmi?lu k Allyssa ... ampak pustmo zdej to Citiraj
Allyssa Napisano 20. november, 2008 Prijavi Napisano 20. november, 2008 in glede na to, da ?e vedno nima? avta za 50k? + o?itno tud novo razmi?ljanje ne pomaga :ne vem: Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
Boss Napisano 20. november, 2008 Prijavi Napisano 20. november, 2008 nima? prave trenirke aja... moja nima ?rt Citiraj
Allyssa Napisano 20. november, 2008 Prijavi Napisano 20. november, 2008 ja,..pa zihr nos? mazda majco a ne? Zato ma? pa mazdo,... A ni logi?no Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
Boss Napisano 20. november, 2008 Prijavi Napisano 20. november, 2008 Jaz hodim z Mazda majico spat... a je ?e kdo tuki tolk privr?en znamki? Ampak po moje bi moral nosit od me?ke al pa od bimmerja majico... verjetno bi bilo ve? uspeha :ne vem: Citiraj
Allyssa Napisano 20. november, 2008 Prijavi Napisano 20. november, 2008 No vid?,..in ma? novo mazdo,..bo? reku da ne deluje? Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
LabiGT Napisano 20. november, 2008 Prijavi Napisano 20. november, 2008 Symon ima pomoje majico nissan, povster nissan, kovter nissan, toalet papir nissan... tko da boss ti si se amater Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Allyssa Napisano 20. november, 2008 Prijavi Napisano 20. november, 2008 ja,..pa zdj sm se spomnla, da tud dosegljiv nisi zmer,..en mesc nazaj (ali ve?) ko sm po?ilala sms-e ?e pridete na pi?kotke, si telefon v slu?bi pozabu,..tko da bot sre?n, da ma? tko hudo mazdo, kukr si neresen :ne vem: Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
LabiGT Napisano 20. november, 2008 Prijavi Napisano 20. november, 2008 jaz mam telefon skoz prizgan pa nisem dobu mesica...explain pls. aja predn bos pametna moram do KK in objavt se mojo cifro tuki Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Allyssa Napisano 20. november, 2008 Prijavi Napisano 20. november, 2008 ammm,..nekak sem podvomla v tvoje sposobnosti, da pride? v eni - dveh urah iz Doj?landa do Zapog na par pi?kotov in potem ?e nazaj,..sm se zmotla? Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
LabiGT Napisano 20. november, 2008 Prijavi Napisano 20. november, 2008 ammm,..nekak sem podvomla v tvoje sposobnosti, da pride? v eni - dveh urah iz Doj?landa do Zapog na par pi?kotov in potem ?e nazaj,..sm se zmotla? mafini motivacijabomo sli se enkrat v koper tokrat bom vozil po moje bomo vidli ce si ze zmotila hehe Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Allyssa Napisano 20. november, 2008 Prijavi Napisano 20. november, 2008 do KP ti pa ?ist verjamem,..sam je mal bli?ji in ni blo mafinov,...samo pi?kotki,..tko da,...sm upravi?eno podvomla Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
Boss Napisano 20. november, 2008 Prijavi Napisano 20. november, 2008 ja,..pa zdj sm se spomnla, da tud dosegljiv nisi zmer,..en mesc nazaj (ali ve?) ko sm po?ilala sms-e ?e pridete na pi?kotke, si telefon v slu?bi pozabu,..tko da bot sre?n, da ma? tko hudo mazdo, kukr si neresen :ne vem: Se mi je zdelo ja... takrat sem pozabil mobitel... ziher so me klicali, da bi mi kak biznis ponudli - zdaj vsaj vem kje sem zajebu Citiraj
madmax Napisano 21. november, 2008 Prijavi Napisano 21. november, 2008 Vidim da ste umes ?e kar nekaj objav naklepali, a vseeno. Ko sem napisal da trenirkarji pridejo do avtov dostkrat na leasing se imel v mislih predvsem rabljene avte. Za npr. 20k evrića se da priti do kar konkretne ma?ine npr. BMW serije 7, ali pa Audi A8 zadnjih verzij tako da zgleda da je avto skoraj nov oz. nov........in evo ?e si naj?e??i car z takim avtom. Pomojem je bolj to to, lahko pa da se motim :ne vem: Sej ostale polo?nice itak ata pa mama pla?ijeta tako da, sej se da. Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 21. november, 2008 Prijavi Napisano 21. november, 2008 Samo ternirkar, lahko vozi zarad mene tud space shuttle, pa bo ?e vedno ća... ?e se mu pa zarad tega bolj in bolje dvigne, pa naj ga ma. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Alex Napisano 21. november, 2008 Prijavi Napisano 21. november, 2008 Samo ternirkar, lahko vozi zarad mene tud space shuttle, pa bo ?e vedno ća... ?e se mu pa zarad tega bolj in bolje dvigne, pa naj ga ma. enako.Trenerka ?e ne naredi ?loveka.Sem pa pravkar videl izstopiti dva trenerkarja z lan?i?ima okoli vrata iz novega BMW M3-bele zglancane barve. In oba skupaj z avtom nista bila stara kot jaz. :ne vem: Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 21. november, 2008 Prijavi Napisano 21. november, 2008 In oba skupaj z avtom nista bila stara kot jaz. :ne vem: O, ti, ti oldtajmer. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Alex Napisano 22. november, 2008 Prijavi Napisano 22. november, 2008 O, ti, ti oldtajmer. Ni kaj-kot staro vino-bolj staro bolj?e je...baje. Citiraj
LIX GT2 Napisano 25. november, 2008 Prijavi Napisano 25. november, 2008 Ni kaj-kot staro vino-bolj staro bolj?e je...baje. ja sej ?e ?e sam ?e je pa na luftu pa ni ve? dober more bit fla?iran... a si fla?iran de me nebi narobe zastopu sej se sam mal hecam Citiraj ?e nebi blo heca nebi blo otrok
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.